Mahkum dizisi konusu ne ve oyuncuları kimler! Mahkum dizisi uyarlama mı, nerede çekiliyor?

Mahkum dizisi, başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusu ile başlıyor. Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı dizi, Innocent Defendant adlı yapımdan ekranlara uyarlandı. Mahkum dizisi, savcı Fırat'ın ansızın kendini cezaevinde bulması ve olaya dair hiçbir şey hatırlamamasıyla başlıyor. Peki, Mahkum nerede çekiliyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan Mahkum dizisinin yönetmenliğini Volkan Kocatürk üstlenirken senaryosunu da Uğraş Güneş uyarlıyor. Dizinin başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova bulunuyor. İşte, Mahkum dizisi oyuncu kadrosu…

MAHKUM DİZİSİ KONUSU

İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur… Hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önde gelen ailelerinden olan Yesari’lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari’nin davasıdır… Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

Mahkum dizisi konusu ne ve oyuncuları kimler! Mahkum dizisi uyarlama mı, nerede çekiliyor?

MAHKUM DİZİSİ OYUNCULARI

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği dizide Hakan Karsak, Anıl İlter, Tugay Mercan, Hayal Köseoğlu, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan Tercan, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Mehmet Ulay ve Hakan Salınmış yer alıyor.

MAHKUM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Mahkum dizisinin çekim yerleri hakkında henüz ayrıntılı bir bilgi bulunmasa da İstanbul’da çekimlerinin yapıldığı biliniyor.

Mahkum dizisi konusu ne ve oyuncuları kimler! Mahkum dizisi uyarlama mı, nerede çekiliyor?

Yorumlar kapalı.