Mahmut Tuncer’in oğlu Mehmet Umut Tuncer Ak Parti MKYK’ya seçildi

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in oğlu Mehmet Umut Tuncer'e siyaset alanında önemli görev

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer’in oğlu Mehmet Umut Tuncer’e siyaset alanında önemli görev. Ünlü türkücünün daha önce milletvekili adayı olan ve yeterli oyu alamayarak meclise seçilemeyen oğlu ,Ak Parti olağanüstü Kurultayında kongrede 75 kişilik MKYK listesine girdi.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre ünlü türkücü Mahmut Tuncer’in oğlu önemli görev. Daha önce Ak Parti’den milletvekili adayı olan Mehmet Umut Tuncer Ak Parti’nin en önemli listesine girmeyi başardı. Ak Parti olağanüstü Kurultayında kongrede 75 kişilik MKYK listesine giren Mehmet Umut Tuncer ilk kutlayan babası türkücü Mahmut Tuncer oldu.

Tuncer kendi web sitesinde tanıtımını şöyle yaptı.

1981 yılının Şubat ayında Şanlıurfalı bir babanın ve Aydınlı bir annenin ilk evladı olarak Ankara’da doğdum. Şimdi Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak Aydın’da yaşıyorum.

Babam Türk Halk Müziği sanatçısı Mahmut Tuncer, mesleğine başladığı günlerde Ankara’da çalışıyordu. Bu nedenle çocukluğumun ilk bir yılı Ankara’da geçti. Sonra İstanbul ve İzmir illerinde yaşadım. Çocukluğumun en güzel anılarında Şanlıurfa tatil ziyaretlerimde gecenin bir vaktinde kebap yemeğe gitmek kadar Aydın’da köyümüzde bahçelerin arasında koşturmak var.

Mahmut Tuncer’in oğlu Mehmet Umut Tuncer Ak Parti MKYK’ya seçildi

Yorumlar kapalı.