Mandıra Filozofu nerede çekildi, konusu ne? Mandıra Filozofu oyuncuları kimler?

Çalışmayı reddeden ve teknolojiyi, parayı reddederek gözlerden uzak bir hayat yaşayan Mustafa Ali'nin hikayesini anlatan Mandıra Filozofu filmi araştırılıyor. Bu akşam Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkacak olan Mandıra Filozofu konusu ne, nerede çekildi? Mandıra Filozofu oyuncuları kimler?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalışmayı reddeden ve teknolojiyi, parayı reddederek gözlerden uzak bir hayat yaşayan Mustafa Ali’nin hikayesini anlatan Mandıra Filozofu filmi araştırılıyor. Bu akşam Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkacak olan Mandıra Filozofu konusu ne, nerede çekildi? Mandıra Filozofu oyuncuları kimler?

Birol Güven’in senaristliğini ve yapımcılığını yaptığı fenomen komedi filmi Mandıra Filozofu’na dair her şey merak konusu. İşte Mandıra filmi hakkında merak edilenler…

MANDIRA FİLOZOFU OYUNCULARI KİMLER?

Müfit Can Saçıntı
Rasim Öztekin
Ayda Aksel
Eser Eyüboğlu
Begüm Öner
Ahu Sungur
Hakan Bulut
Kemal Kuruçay

Mandıra Filozofu nerede çekildi, konusu ne? Mandıra Filozofu oyuncuları kimler?

MANDIRA FİLOZOFU KONUSU NEDİR?

Paraya karşı olan Mustafa Ali, Çökertme Köyünde şehir hayatından uzak yaşamaktadır. Yaşayabilmek için doğanın verdiği imkânların yeterli olduğu felsefesine inanmaktadır. İstanbul’da yaşayan zengin iş adamı Cavit’in, Mustafa Ali’nin arazisini alarak otel yapmak istemesi ile Mustafa Ali’nin hayatı altüst olur.

MANDIRA FİLOZOFU NEREDE ÇEKİLDİ?

Mandıra Filozofu filminin çekimleri Bodrum Çökertme Köyü‘nde gerçekleşmiştir.

Mandıra Filozofu nerede çekildi, konusu ne? Mandıra Filozofu oyuncuları kimler?

Yorumlar kapalı.