Marmaray arıza yaptı, yolcular raylarda yürüdü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı olan Marmaray'da arıza meydana geldi. Gebze yönüne giden Marmaray'da yaşanan arızada trende mahsur kalan yolcular rayların üzerinde 300 metre yürüyerek istasyona ulaştı. CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, yaşanan arıza ile ilgili "Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Marmaray arızalanınca vatandaşlar karda kışta yürümek zorunda kaldı. Saray'ın U harfiyle uğraşan sekreteri ve çift koltuklu yardımcılarının dikkatine" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmaray‘da teknik bir arıza nedeniyle seferlerde aksama yaşanıyor.

Aksamaya ilişkin Marmaray’ın internet sitesinden yapılan açıklamada, “Sayın yolcularımız teknik bir arıza nedeniyle Maltepe-Göztepe arası tek yol çalıştığından trenlerimiz gecikmeli olarak çalışmaktadır” denildi.

Açıklamada, “Suadiye istasyonunda pantograf kırılması nedeni ile bir trendeki yolcular 300 m yürüyerek istasyona alınmışlardır. Marmaray seferleri normal seyrinde bugün ve yarın sabah 06:00’ya kadar ücretsiz hizmete devam etmektedir” ifadeleri yer aldı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Marmaray’da meydana gelen arıza ve yolcuların mağdur edilmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Özkan “Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Marmaray arızalanınca vatandaşlar karda kışta yürümek zorunda kaldı. Saray’ın U harfiyle uğraşan sekreteri ve çift koltuklu yardımcılarının dikkatine” dedi.

 

Marmaray arıza yaptı, yolcular raylarda yürüdü

Yorumlar kapalı.