MasterChef Türkiye 2021 kadrosuna giren 9. yarışmacı belli oldu! İşte önlüğü alan isim…

MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında ana kadro için lezzet yarışı sürüyor. Sekiz yarışmacı final turunda MasterChef'te yarışmaya hak kazanan isimler oldu. Sevilen lezzet yarışması MasterChef 2021'de ana kadroya kim girdi, bu akşam kim kazandı? İşte, 9. yarışmacı...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MasterChef Türkiye’de ana kadronun 9. ismi, bugün gerçekleşen 2 aşamalı tur sonrası belli oldu. Yarışmacı adayları MasterChef 11 Ağustos yeni bölümünün ilk turunda Endonezya mutfağına ait olan Nasi Goreng yaparken, bu isimler arasından belirlenen 5 kişi de üst tura çıktı ve ana ürünü ‘biber’ olan yemeklerini hazırladı.

Şefler, ikinci turda da tadım yaptıktan sonra birlikte karar vermek için zaman istediler ve ardından 5 yarışmacıyı da karşılarına çağırarak 5. isimden 1. isme kadar sırasıyla açıkladılar. Peki MasterChef Türkiye 2021 yarışmacıları arasına adını yazdıran kişi kim oldu? MasterChef Türkiye’nin 9. yarışmacısı kim oldu? İşte yanıtı…

MasterChef Türkiye’de final turu mücadelesi devam ediyor ve ikinci gruptan ana kadroya giren dördüncü isim bu akşam belli oldu. İlk bölümde şeflerin istediği yemeği en iyi yapan beş yarışmacı arasında geçen yaratıcılık oyunu sonrasında önlüğü kazanan yarışmacıyı şefler açıkladı.

MasterChef Türkiye 2021 kadrosuna giren 9. yarışmacı belli oldu! İşte önlüğü alan isim...

MASTERCHEF 2021’İN 9. YARIŞMACISI KİM OLDU?

Her bölümü ayrı bir ilgiyle takip edilen MasterChef Türkiye’de 2021 yarışmacıları final turunda belirleniyor. İlk grupta belirlenen beş yarışmacı sonrasında ikinci gruptan seçilecek beş ismin üçü belli olmuştu. MasterChef 2021’in 11 Ağustos Çarşamba bölümünde on iki yarışmacı arasında kıyasıya mücadele vardı. İlk bölümde yarışmacılardan istenen yemek, Nasi Goreng oldu. Endonezya mutfağının nefis bir örneği olan bu yemeği yapmaları için verilen süre 35 dakika idi. Süre sonunda şefler, başarılı olan beş ismi açıkladı.

MasterChef Türkiye’de bu akşam ikinci tura geçen isimler Samet, Hüseyin, Pınar, Görkem ve Araz oldu. Bu beş yarışmacıya yaratıcılık oyununda verilen süre 40 dakika oldu. Yarışmacılar, çeşitli biberler ile farklı ürünler, lezzetli tabaklar çıkarmaya çalıştı. Gecenin sonunda şefler, değerlendirme sonucunda kazanan ismi açıkladı. Bu akşam adı yazılı önlüğü alarak MasterChef 2021 ana kadrosuna giren dokuzuncu yarışmacısı Görkem oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2021 ANA KADRO YARIŞMACILARI

İkinci final turu haftasında sekiz ana kadro yarışmacısı açıklandı. İşte, kazananlar:

  • Fatma Polat
  • Milhan Erdem
  • Dilara Başaran
  • İbrahim Cingözler
  • Tunahan Ak
  • Şükrü
  • Hamza
  • Burcu
  • Görkem

MasterChef Türkiye 2021 kadrosuna giren 9. yarışmacı belli oldu! İşte önlüğü alan isim…

Yorumlar kapalı.