MasterChef Türkiye’de ana kadro yarışmacıları belli oldu!

MasterChef Türkiye, dün akşam yayınlanan ana kadroya giren 16. son yarışmacı da seçildi. Ana kadro yarışmacılarının belirlendiği son oyunda Sergen Özen'in kavun, peynir ve fesleğen kullanarak yaptığı yemek şeflerden tam not aldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna’nın jüri olduğu MasterChef Türkiye’de 3 hafta süren ana kadro seçmeleri dün akşam yayınlanan bölümle tamamlandı. İki aşamalı oyunları en iyi şekilde tamamlayarak kadroya giren son isim ise Sergen oldu.

KAVUN KULLANARAK EN İYİ YEMEĞİ YAPMAYA ÇALIŞTILAR

MasterChef Türkiye’nin son bölümünde ilk etapta yarışmacılar şeflerin isteği doğrultusunda dalyan köfte yaptı. Köfteyi en iyi yaparak üst tura çıkan isimler Yiğit, Araz, Merve, Pelin, Azize, Samet ve Sergen oldu. Yaratıcılık oyununda ana ürün olarak kavun verildi.

KAVUN VE PEYNİRİ BİRLEŞTİRDİ

Eğlenceli halleriyle dikkat çeken Sergen ise kavun ve peyniri kullanarak soğuk başlangıç tabağı hazırladı. Yemeğini ustalık eseri olarak tanımlayan Sergen, “Kavunlu ve peynirli mayonez yaptım. Kavun denince akla gelen ilk şey peynir. Kavun peynir en iyi ikili. Bir de fesleğenli kavunlu yağ yaptım” dedi.

ANA KADRO YARIŞMACILARI BELLİ OLDU

Ana kadronun belirlendiği MasterChef Türkiye, asıl oyunlar bugün yayınlanacak bölümle başlayacak. Yarışmada ilk 16’ya giren isimler ise şu şekilde: Fatma, Nilhan, Dilara, İbrahim, Tunahan, Şükrü, Hamza, Burcu, Görkem, Hasan, Tahsin, Eren, Mert, Safanur, Emre ve Sergen.

MasterChef Türkiye’de ana kadro yarışmacıları belli oldu!

Yorumlar kapalı.