MasterChef Türkiye’de gerginlik! Kızdıran Galatasaray örneği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye 2021, 5 Ağustos Perşembe akşamı 30’uncu bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde, final turuna kalmayı başaramayan Fikret ve Tunahan arasında gergin anlar yaşandı. Fikret’in Galatasaray maçı örneğini vermesi Tunahan’ı kızdırdı.

MasterChef Türkiye 2021’de ana kadroya kalmak için mücadele eden yarışmacılar final turunda ter dökmeye devam ediyor.

MasterChef’in dün akşam ekranlara gelen 30. bölümünde, Fatma Polat, Milhan Erdem, Dilara Başaran ve İbrahim Cingözler’in ardından ana kadroya giren beşinci yarışmacı da belli oldu.

Ünlü şefler, ilk turda; yarışmacılardan 40 dakikada Tayland usulü kırmızı körili ördek ve basmati pilavı yapmalarını istedi. Ancak yemek yapmaya başlamadan önce konuşan Tunahan ve Fikret arasında gerginlik yaşandı.

Dört gündür final turuna kalamadığını dikkat çeken Fikret, 1988-89 sezonunda Galatasaray – Neuchatel Xamax arasındaki maç örneğini verdi. MasterChef Fikret, “Ben birisine iğne sokunca mutlaka çuvaldızı kendime sokarım. Eleştiri yapmadıkça gelişemez. Ben dört günde dört gol yedim. Ama bu demek değil ki beş gol atamayacağım. Galatasaray, Neuchatel Xamax’a 3-0 yenilince dönüşte Mustafa Denizli, ‘Biz de 5 gol atacağız’ demişti ve Galatasaray ikinci maçı 5-0 kazanmıştı. Bence o maç bu maç” dedi.

MasterChef’te final turuna kalamayan bir başka yarışmacı olan Tunahan ise Fikret’in verdiği örneğe tepki gösterdi.

Tepkisini dile getiren Tunahan “Final turuna çıkamadığım için hiç mutlu değilim. Sıfırım şu an. Buraya futbol yorumlamaya değil, yemek yapmaya geldim. Kimse vakit harcamasın farklı programlara katılabilirler. Burası yemek programı. Ben çıkardığım tabaklar yüzünden konuşamıyorum ve utanç halindeyim. Örneklerimiz yemeklerimiz olmalı ve kendi yaptığım yemeklerden hiç mutlu değilim” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global

MasterChef Türkiye’de gerginlik! Kızdıran Galatasaray örneği

Yorumlar kapalı.