MasterChef Türkiye’de şok eleme! Gözyaşları sel oldu…

Tv8’in reyting rekortmeni yarışma programı MasterChef Türkiye’nin 6 Kasım 2022 tarihinde ekranlara gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Burak Kaya, Büşra, Yağız, Fatma Nur, Serpilay ve Barış’ın eleme potasında olduğu gecede yarışmaya veda eden isim belli oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MasterChef Türkiye’nin Pazar akşamı ekrana gelen son bölümünde yeni bir veda yaşandı.

6 Kasım 2022 Pazar günü Acun Ilıcalı yapımcılığında TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının son bölümüne kritik eleme oyunu oynandı.

MASTERCHEF KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin liderliğinde zorlu yemeklerin yapıldığı eleme gecesinde eleme adayları Burak Kaya, Büşra, Yağız, Fatma Nur, Serpilay, Barış arasından başarılı olamayan isim bu hafta MasterChef’te elenen yarışmacı oldu.

MasterChef son bölümde Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde, kritik eleme oyununun ilk etabında eleme adayı olan Burak Kaya, Büşra, Yağız, Fatma Nur, Serpilay, Barış tezgah başında kozlarını paylaştı.

MasterChef Türkiye'de şok eleme! Gözyaşları sel oldu...

TV8 ekranlarında oynanan kritik eleme oyununda verilen süre sonunda hazırlanan yemekler jüri şeflerin tadım değerlendirmesine sunuldu ve tadımın yapılmasının ardından potadan çıkmaya hak kazanan – elenmekten kurtulan yarışmacılar belli oldu.

MASTERCHEF ELEME POTASINDAN KİMLER ÇIKTI?

Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin tadım değerlendirmesi sonrasında eleme adayları Burak Kaya, Büşra, Yağız, Fatma Nur, Serpilay, Barış arasından en başarılı ürünleri çıkaran isimler Burak Kaya, Fatma Nur, Büşra oldular ve elenmekten kurtuldular.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

MasterChef son bölümde oynanan kritik eleme oyunu ilk etabında Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından başarılı bulunmayan isimler Serpilay, Yağız ve Barış oldu. Bu 3 isim kritik eleme oyununun 2. etabı için tekrar tezgah başına geçti.

MasterChef Türkiye'de şok eleme! Gözyaşları sel oldu...

Kritik eleme gecesinde oynanan 2. etap oyunun Mehmet şef tarafından hazırlanan “Ellilik” adlı zorlu yemeğin eleme adayları tarafından hazırlanması istendi. Serpilay, Yağız ve Barış kendilerine verilen süre içerisinde yemeği hazırlayarak jüri Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin tadımına sundu.

MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Acun Ilıcalı yapımcılığında 6 Kasım 2022 Pazar günü TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef son bölümde kritik 2. Eleme oyununda Serpilay, Yağız ve Barış Mehmet Şef’in imza yemeğini en başarılı şekilde hazırlamak için mücadele verdi. Yemeği en başarılı hazırlayan isim Yağız oldu ve elenmekten kurtuldu.

MasterChef’te elenen isim ise yemeği en başarısız yapan SERPİLAY oldu ve şampiyonluk hayallerine veda etti.

MasterChef Türkiye'de şok eleme! Gözyaşları sel oldu...

“BENİM YOLUM BURAYA KADARMIŞ”

Serpilay veda ederken gözyaşlarına hakim olamadı ve duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Buraya gelmek benim için çok önemliydi. Yarıştığım hergün öğrettiğiniz her şey için çok teşekkür ederim. Benim yolum da bu kadarmış. Buraya gelmek bile yüzlerce insan arasından çok büyük başarı. Çok mutluyum, buradan gülerek gideceğim. Çünkü hem yorulmuştum, sonuna kadar da çalıştım. MasterChef hatalar silsilesi şef, biz de hata yaparak gittik.”

MasterChef Türkiye'de şok eleme! Gözyaşları sel oldu...

 

MasterChef Türkiye’de şok eleme! Gözyaşları sel oldu…

Yorumlar kapalı.