MasterChef yarışmacısı yaptığı hata nedeni ile gözyaşlarına boğuldu

Tv8 ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef, 28 Ağustos Cumartesi akşamı 50'nci bölümüyle ekranlara geldi. Programın dünkü bölümünde; yedek kadrosundan, ana kadrosuna geçecek ilk isim belirlendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TV8’in sevilen yarışması MasterChef Türkiye’de 28Ağustos akşamı heyecan doruktaydı. Yedek yarışmacıların bir haftanın ardından stüdyoya geldiği son bölümde; elenecek kişi yerine ana kadroya geçecek isim belirlendi.

Yarışmanın jüri üyeleri; Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu; yedek isimlerden ilk etapta Viyana usulü şinitzel yapmalarını istedi.

Etin yanında mayonezli, hardallı bir patates salatası da yapan yedek yarışmacılar, ana kadroya çıkabilmek için canla başla mücadele etti.

Sürenin sonunda Zerda, büyük bir talihsizlik yaşadı. Şefler, yaptığı tabağı, tahtaya koymayıp; ocağın üstünde bırakan Zerda’nın yemeğini değerlendirmedi.

Gözyaşlarını tutamayan Zerda, “Niye ağlıyorum ki. Bugün olmadı ama daha sonraki oyunda yukarı çıkacağım” ifadelerini kullandı.

Tadım sonrası ilk turda en iyi yemeği yapan Rabia, Azize, Berk, Mustafa ve Mert yaratıcılık etabına çıkmak için hak kazandı.

İkinci turda; yarışmacılara ana ürün olarak rezene veren jüri üyeleri; beş kişiden en yaratıcı ve en lezzetli tabağı yapmalarını istedi.

Sırayla yarışmacıların rezene ile yapmış olduğu yemeklerin tadına bakan şefler; ana kadroya katılması için belirlenen ismin Mustafa olduğunu açıkladı.

 

MasterChef yarışmacısı yaptığı hata nedeni ile gözyaşlarına boğuldu

Yorumlar kapalı.