MasterChef’te dokunulmazlığı kim aldı? 8 Eylül 2021 MasterChef’te eleme adayı kim oldu?

MasterChef'te bu haftanın ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Yarışmacılar yaratıcılıklarıyla jüriden geçer not almak istiyor. Dün akşam dokunulmazlık için yarışmacıların yemekleri merak edildi. Peki ama MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MasterChef’te dün akşam oynanan takım oyunu sonrası haftanın ilk dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kazanan isim belli oldu ve haftanın ilk eleme adayı oylaması gerçekleşti. Peki ama MasterChef’te dokunulmazlığı kazanan isim ve elenen isim kim oldu?

MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef’te dün akşam dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Dokunulmazlık oyununu kazanan isim yarışmacı arkadaşlarından birini eleme adayı olarak gösterdi. Ayrıca takım oylaması sonucu bir kişi daha eleme adayı oldu. MasterChef Türkiye’de sadece 2 yarışmacı Danilo Şef’in tabağına benzer yemeği yaptı ve diğer yarışmacılar başarılı olamadı. Hamza dokunulmazlığı kazanan isim oldu.

MasterChef'te dokunulmazlığı kim aldı? 8 Eylül 2021 MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

MasterChef’te eleme adayı kim oldu?

Dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlığı kazanan MasterChef Hamza eleme adayı olarak Azize’nin adını söyledi. Takım oylaması sonucunda ikinci eleme adayı Safanur oldu.

MasterChef’te dokunulmazlığı kim aldı? 8 Eylül 2021 MasterChef’te eleme adayı kim oldu?

Yorumlar kapalı.