MasterChef’te hangi takım kazandı? 3 Kasım MasterChef Türkiye eleme adayları ve potadaki isimler

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Yarışmacılar, çli köfte, kayseri mantı, karnı yarık ve pilav, taş kadayıf, paçanga böreği, çökertme kebabı yemeklerinden en iyi tabağı çıkarmak için tezgah başındaydı. Peki, MasterChef’te ilk eleme adayları kimler?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni hafta heyecanına devam eden MasterChef Türkiye’nin  2kasım akşamı seyirci karşısına çıkan 104. bölümünde takımlar zorlu turda şeflerin karşısında en kusursuz tabağı sunmak için zamanla yarıştı. Danilo, Somer ve Mehmet şefin yaptıkları kritik tadımın ardından oy çokluğu ile MasterChef’te haftanın  ilk dokunulmazlığını kırmızı takım kazandı. Mavi takımda yer alan yarışmacılardan 2 isim ise gecenin sonunda eleme potasına girdi. Peki, MasterChef’te eleme adayı kimler oldu? İşte, potadaki isimler ve son bölümün detayları.

MasterChef Türkiye 2021 2 kasım Salı günü heyecan dolu bölümle Tv8 ekranlarında seyirci ile buluştu. Pelin ve Emre’nin ilk eleme adayları olarak belirlendiği yarışmada, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım içli köfte, kayseri mantı, karnı yarık ve pilav, taş kadayıf, paçanga böreği, çökertme kebabı çıkarmak için önlük giydi. Oyunun kazananı kırmızı takım olurken bireysel dokunulmazlığın sahibi de Eren oldu. Mavi  takımda yapılan oylamada ise MasterChef 1. ve 2. eleme adayları da Pelin ve Emre olarak belirlendi.  Pelin dokunulmazlığı kazanan Eren tarafından eleme potasına gönderilirken, Emre ise takım oyalaması sonucu potaya girdi.

 

 

 

MasterChef’te hangi takım kazandı? 3 Kasım MasterChef Türkiye eleme adayları ve potadaki isimler

Yorumlar kapalı.