MasterChef’te ilk finalist belli oldu

MasterChef'te ilk finalist kim oldu, elemeye kim kaldı? sorularının cevapları belli oldu. TV8'de yayınlanan uzun soluklu yemek yarışması 2020 MasterChef'in son bölümünde; Barbaros Serhat ve Emir finale kalmak için 3 oyun ve 3 ürün hazırladı. Mehmet, Danilo ve Somer şeften toplamda 71 puan alan Barbaros, MasterChef'in ilk finalisti oldu. Yemeğinde kılçık hatası yapan ve sinirlerine hakim olamayan Serhat ile Emir, ikinci finalist olmak için mücadele edecek.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MasterChef son bölümde 3’lü finale kalan Barbaros, Serhat ve Emir arasında ilk finalist olma mücadelesi yaşandı. 3 oyun ve 3 ürün mantığıyla yapılan final haftası oyununda 3 yarışmacı Mehmet, Danilo ve Somer Şefler yönetiminde başlangıç yemeği ile zeytinyağı konseptiyle yarışmaya start verdi.

Başlangıç yemeğinde Mehmet, Danilo ve Somer Şeflerin tadımı tamamlamasının ardından zeytinyağı konseptiyle ana yemek ürünü yapımına geçildi.

Bu safhayı da ürünlerini hazırlayan Barbaros, Serhat ve Emir arasında Barbaros farklı puanla önde tamamladı.

MasterChef'te ilk finalist belli oldu

Serhat’ın yaptığı kılçık hatası jüriden ceza almasına sebep oldu ve Serhat stüdyoda masaları yumrukladı.

3. ve son oyunda ise menünün son ürünü olan tatlı yapımına geçildi. Bu bölümde Jüri şefler, 3’lü finalistlerin birbirinden lezzetli ürünler çıkardığının altını çizdi ve oylamaya geçildi.

Ürünlerin tadımını tamamlayan Mehmet, Danilo ve Somer Şefler tarafından 3 oyun sonunda 71 puan kazanan Barbaros, 2020 MasterChef Türkiye yarışmasının ilk finalisti olurken Emir ve Serhat bir sonraki bölümde 2. Finalist olarak Barbaros’un rakibi olmak için mücadele edecek.

MasterChef'te ilk finalist belli oldu

MASTERCHEF BARBAROS KİMDİR?

MasterChef 2020’de önlüğü giyen ikinci yarışmacı olan ve ilk dörde giren Barbaros Yoloğlu 26 yaşında. İlk dörde giren başarılı isim yarışma boyunca yaptığı et yemekleri ile adından söz ettirdi. Barbaros Yoloğlu, Samsun’un Alaçam ilçesinde dünyaya geldi. Yarışmaya Bodrum’dan dahil olan Barbaros Yoloğlu, 26 yaşında. Bodrum Bitez’de bir restoranda aşçılık yapan deneyimli yarışmacı, özellikle et ürünlerinde kendisine güvense de mutfakta her konuda iyi olabileceğinin üstünü çizdi. Barbaros Yoloğlu üçlü elemelerde Deniz Aktuğ ve Murat Kaplan ile karşı karşıya gelerek yarışmaya katılmaya hak kazandı.

MasterChef’te ilk finalist belli oldu

Yorumlar kapalı.