MasterChef’te Şok! Acun Ilıcalı, Uğur’un attığı Tweetler yüzünden yarışmadan diskalifiye edildiğini açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MasterChef Türkiye’de izleyicileri şoke eden bir gelişme yaşandı. Uğur Yılmaz Deniz, MasterChef Türkiye yarışmasından diskalifiye edildi. Peki MasterChef Uğur Yılmaz Deniz kimdir, kaç yaşındadır? MasterChef Uğur Yılmaz Deniz neden kovuldu? İşte detaylar…

MasterChef Türkiye’nin yeni sezonunda bir ilk yaşandı. Uğur Yılmaz Deniz, MasterChef Türkiye’den daha önce attığı twetler yüzünden diskalifiye edildi. Acun Ilcalı konu ile ilgili Twitter’dan açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı “Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle Masterchef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir.” dedi.

MasterChef Uğur kimdir? MasterChef’ten diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz kimdir?

MASTERCHEF UĞUR YILMAZ DENİZ KİMDİR?

Uğur Yılmaz Deniz 26 yaşındadır. Aşçılığa çok severek başlamadığını fakat öğrendikçe ilgisinin arttığını söyleyen Uğur Yılmaz, ilk iş tecrübesini küçük bir restoranda yaşamıştır. Her gün öğrendiği bilgilere yenilerini ekledikçe kendini geliştirdiğini fark eden Uğur Yılmaz Deniz, çalıştığı yerden ayrılıp İl Riccio Bodrum’da çalışmaya başlamıştır. Orada 7 İtalyan şef ile birlikte çalışma şansını yakaladığını ifade eden Uğur Yılmaz Deniz, iş hayatına cruise gemisi olan Mein Schiff 2’de devam ederek tecrübelerine bir yenisini daha eklemiştir.

İşte Uğur Deniz Yılmaz’ın diskalifiye olmasına neden olan tweetleri

MasterChef'te Şok! Acun Ilıcalı, Uğur'un attığı Tweetler yüzünden yarışmadan diskalifiye edildiğini açıkladı MasterChef'te Şok! Acun Ilıcalı, Uğur'un attığı Tweetler yüzünden yarışmadan diskalifiye edildiğini açıkladı MasterChef'te Şok! Acun Ilıcalı, Uğur'un attığı Tweetler yüzünden yarışmadan diskalifiye edildiğini açıkladı MasterChef'te Şok! Acun Ilıcalı, Uğur'un attığı Tweetler yüzünden yarışmadan diskalifiye edildiğini açıkladı MasterChef'te Şok! Acun Ilıcalı, Uğur'un attığı Tweetler yüzünden yarışmadan diskalifiye edildiğini açıkladı

MasterChef’te Şok! Acun Ilıcalı, Uğur’un attığı Tweetler yüzünden yarışmadan diskalifiye edildiğini açıkladı

Yorumlar kapalı.