Mcdodo’nun yeni şarj üniteleri Türkiye’de satışa sunuldu: İşte özellikleri ve fiyatı

Dünyanın lider mobil aksesuar üreticilerinden Mcdodo, iPhone cihazlar için özel olarak üretilen ve MagSafe ile de uyumlu Wireless Şarj ünitesiyle şarj deneyimini bambaşka bir seviyeye taşıyor. Mcdodo yeni şarj ünitesi ile zarif tasarımıyla telefon, kulaklık ve saat için aynı anda kablosuz ve özgür şarj fırsatı sunuyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın lider mobil aksesuar üreticilerinden Mcdodo, Wireless Şarj ünitesi’yle Apple kullanıcılarına şarj konusunda bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Türkiye’ye dünya ile aynı anda gelen kablosuz üçü bir arada şarj ünitesi Türkiye de de satışa sunuldu.

15W kablosuz şarj imkanı sunan Mcdodo kablosuz şarj ünitesi; aynı anda hem iPhone, hem Apple Watch, hem de AirPods kulaklığı şarj etme imkanı sunmasının yanı sıra estetik tasarımıyla da dikkat çeken ünite ısınmaya karşıda koruma sağlıyor.

Mcdodo'nun yeni şarj üniteleri Türkiye'de satışa sunuldu: İşte özellikleri ve fiyatı

Taşınabilir olması ve 200 gr’lık hafifliğiyle özgür bir şarj imkanı da sunan ünite, şarj esnasında oluşabilecek olumsuz durumların önüne geçilmesi için özel koruma teknolojisine sahip ve bu sayede daha akıllı ve güvenli bir şarj imkanı sunuyor.

 

Mcdodo’nun yeni şarj üniteleri Türkiye’de satışa sunuldu: İşte özellikleri ve fiyatı

Yorumlar kapalı.