Megan Fox’un açıklaması dehşete düşürdü: Nişanlımla birbirimizin kanını içiyoruz

Nişanlısı Machine Gun Kelly ile evlilik hazırlığı yapan Megan Fox, şoke edici bir açıklama yaparak, birbirlerinin kanını içtiklerini söyledi. Ünlü aktris, bunu ritüel olarak gerçekleştirdiklerini belirtti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Machine Gun Kelly‘in evlilik teklifine 3 ay önce “Evet” yanıtını veren ünlü aktris ve model Megan Fox, şaşırtıcı bir açıklama yaptı. Glamour dergisinin İngiltere baskısı için röportaj veren Fox, nişanlısıyla zaman zaman kontrollü bir şekilde birbirlerinin kanını içtiklerini açıkladı.

Bunu bir ritüel olarak yaptıklarını dile getiren Megan Fox, konuyla alakalı insanların kafasında canlanan görüntüye benzer bir durum olmadığını da sözlerine ekledi.

Fox, “Birbirimizin kanını içiyoruz” dediğinde kimsenin aklına “Game of Thrones” (Taht Oyunları) dizisindeki gibi kadehlerle bunu yaptıklarının gelmemesi gerektiğini belirtti.

Ünlü oyuncu, bu durumun sadece birkaç damla kandan ibaret olduğunu dile getirdi.

Megan Fox ile gerçek adı “Colson Baker” olan Machine Gun Kelly’nin, bazen boyunlarına birbirlerinin birkaç damla kanını içeren küçük şişe şeklinde kolyeler taktığı da biliniyor.

 

Megan Fox’un açıklaması dehşete düşürdü: Nişanlımla birbirimizin kanını içiyoruz

Yorumlar kapalı.