Mehmet Ali Erbil iki kadını birden mi idare ediyor? Üçlü konferans görüşmesi!

Üçlü konferans görüşmesi ortaya çıkan Mehmet Ali Erbil’in, yeni sevgilisi Nevide Çiçek’le birlikte olurken, hem de eski sevgilisi Gülseren Ceylan’la barıştığı ve birlikte olduğu ortaya çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şovmen Şovmen Mehmet Ali Erbil ile 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, geçtiğimiz aylarda ilişkilerini sonlandırma kararı almıştı. Ceylan’la evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil, önceki günlerde 2001 doğumlu Nevide Çiçek ile Maslak’ta bir mekânda objektiflere yansımıştı. Sevgili oldukları konuşulan ikiliden Erbil, bu iddiaları yalanlamıştı. Ünlü şovmen, “Sadece bir kez karşılaştığım Nevide Hanım ile hakkımda çıkan aşk haberleri yanlış ve asılsızdır. Tek taraflıdır” ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra Zahide Yetiş’in programına konuk olan Çiçek, “Şok geçirdim, neye uğradığımı şaşırdım. Annem direkt beni aradı ‘Ne diyor’ dedi. Hiç beklemiyordum” ifadelerini kullandı.

ERBİL’İN ÖZÜR DİLEDİĞİ ORTA ÇIKTI!

Nevide Çiçek şimdi ise OnurAkayMedya’dan Erkan Özbey’e şoke eden açıklamalar yaptı ve Erbil’in Gülseren Ceylan’la da hala görüştüğünü açıklayan Çiçek, ünlü şovmenin iki kadını birden idare ettiğini dile getirerek, Gülseren Ceylan, kendisi ve Mehmet Ali Erbil’in üçlü konferans görüşmesinin fotoğrafını paylaştı.

Çiçek, “Seni seviyorum, hayatımda sadece sen varsın, Gülseren asla yok diye beni kandırıp evine çağırdı. Benden özür diledi, bir daha böyle bir şey olmayacağını dile getirdi, barıştık, sarıldık ve uyuduk. Ancak sevgilisi Gülseren Ceylan beni görüntülü arayınca, gerçek yüzü ortaya çıktı. Gülseren, Mehmet Ali Erbil’in ikiyüzlü olduğunu dile getirdi ve bana Mali’nin benimle barışma sebebinin susmam için olduğunu söyledi. Bana tüm konuşmaları attı. Bana Gülseren’i sevmediğini, Gülseren’e de beni sevmediğini söylemiş. İki kadını birbirine düşürmeye çalışıyor. Bunun üzerine Gülseren’le olan görüntülü konuşmaya Mehmet Ali’yi de aldık. Elimizde tüm konuşmaların olduğunu bildiği halde, her şeyi gözümüzün içine baka baka yalanladı. Yani resmen Gülseren’le beni kandırdı.”

26 yaşındaki Gülseren Ceylan ise ayrılığın ardından “Ciddi ilişki yaşanacak bir insan değilmiş. Ben de bunu fark ettiğim için evden ayrıldım. Çok başına buyruk bir insan Mehmet Ali. Ben öyle bir insan değilim” demişti.

Mehmet Ali Erbil iki kadını birden mi idare ediyor? Üçlü konferans görüşmesi!

Yorumlar kapalı.