Mehmet Özhaseki’den Yaşar Şahin açıklaması: Lütfü Türkkan olayı ile karıştırılmasın, küfür yok

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Kendilerine bahane bulmasınlar. Bu, milletvekilinin ahlaksızlığını, küfrünü hafifletmez. Yani o milletvekilini kurtarmaz bu iş" diye konuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti, Ordu Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin hakkında makamında belediye işçisi Sevinç Karaca’ya hakaret etttiğinin ortaya çıkmasının ardından disiplin soruşturması başlattı. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de konuya ilişkin açıklamasında Şahin’im küfür etmediğini belirterek “Cezası neyse veririz” diye konuştu.

2019’da yaşanan ve önceki gün ortaya çıkan görüntülere göre, AK Partili Ordu Gürgentepe İlçe Belediye Başkanı Yaşar Şahin ile belediyenin temizlik işçisi Sevinç Karaca arasında “sendika” kaynaklı bir tartışma yaşanıyor. İkili bir süre tartıştıktan sonra Karaca’nın “yalan konuşuyorsunuz” sözleri üzerine Şahin, “Terbiyesizlik etme. Bana yalancı diyecek alçaklık burada bulunmadı. Çık dışarı, çık” diye bağırıyor ve odadan çıkartıyor. Olayın kamuoyuna yansıması üzerine AK Parti, Şahin hakkında disiplin soruşturması başlattı.

“Türkkan olayı ile karıştırılmasın”

Yeni Şafak’ın haberine göre, Özhaseki, başkanın küfür etmediğini kaydederek davranışından ötürü gerekli disiplin işleminin başlatıldığını söyledi. Özhaseki, “Cezası neyse veririz” dedi.

Sözkonusu görüntüler ile İYİ Partili Lütfü Türkkan olayının karşılaştırılmasını isteyen Özhaseki, şunları söyledi:

Orada küfür yok. İkisi birbiriyle ölçülmez, asla birbirine emsal teşkil edecek olay değil. Birinde direkt şehide sinkaf etme var. Kendilerine bahane bulmasınlar. Bu, milletvekilinin ahlaksızlığını, küfrünü hafifletmez. Yani o milletvekilini kurtarmaz bu iş.

Mehmet Özhaseki’den Yaşar Şahin açıklaması: Lütfü Türkkan olayı ile karıştırılmasın, küfür yok

Yorumlar kapalı.