Mehmet Yalçınkaya, Melek Mosso’ya sitem etti: “Ben onu her gün dinliyorum ama o beni…”

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya Melek Mosso'ya seslenerek, "Ben onu her gün dinliyorum, o beni takip etmiyor" dedi. Mosso, Yalçınkaya'nın sözlerinin ardından şefi takip etmeye başladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı MasterChef Türkiye’nin jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya’nın ödül oyunu öncesi yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu.

Yarışmacılardan Tolga, yakın arkadaşı İngiltere’ye gittiği için müzik gruplarının dağıldığını söyledi. Elektronik gitar çaldığını ve bir dönem back vocal olarak çalıştığını dile getiren Tolga, evde müzik yapmaya devam ettiğini belirtti.

“BEN ONU HER GÜN DİNLİYORUM, O BENİ TAKİP ETMİYOR”

Yarışmacı, ”Buradan çıkayım, biraz kafam rahatlayınca tekrar devem edeceğim. O zaman yayınlamaya başlarım” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Mehmet Yalçınkaya da, “En sevdiğim sanatçılardan bir tanesi Somer Şef’i takip ediyor, beni etmiyor” dedi. Yalçınkaya daha sonra, “Ben onu her gün dinliyorum, o beni takip etmiyor; Melek Mosso. Sitemlerimi iletiyorum buradan” diye konuştu.

MOSSO ANINDA TAKİP ETTİ

Yalçınkaya’nın sözlerinin ardından şarkıcı Melek Mosso da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Mehmet Yalçınkaya’yı takip etmeye başladı.

Mehmet Yalçınkaya, Melek Mosso’ya sitem etti: “Ben onu her gün dinliyorum ama o beni…”

Yorumlar kapalı.