Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu’nun MasterChef’e ne zaman döneceğini açıkladı

MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, yeni sezon çekimlerinde yer almayan Somer Sivrioğlu'nun yarışmaya ne zaman döneceğini açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşan MasterChef, “All Star” formatı ile dün akşam ekrana döndü.

Uzun yıllardır yarışmanın jüri kadrosunda olan Somer Sivrioğlu’nun yeni sezon çekimlerinde olmaması sosyal medyada gündeme geldi.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu'nun MasterChef'e ne zaman döneceğini açıkladı

Sivrioğlu’nun yarışmadan ayrıldığı iddiasının ardından hem Sivrioğlu’ndan hem de diğer jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya’dan açıklama geldi.

Yarışmanın yeni bölümü yayınlanmadan Instagram hesabından paylaşım yapan Sivrioğlu, “Tüm gün, ay, yıl çalışsan da, dışarıda bin bir türlü zorluklarla, hatta haksızlıklarla boğuşsan da, gurbete gitsen de, geç kalsan da, koşulsuzca kabul edildiğin, kaçtığın, sığındığın yerdir evin. Bekleyenin vardır, sevenin vardır, yuvandır. Evimdeyim MasterChef Türkiye All Star başlıyor” ifadelerini kullandı. Yarışmanın ilk bölümünde Somer Sivrioğlu’nun neden kadrodan yer almadığıyla ilgili konuşan Mehmet Yalçınkaya ise “Somer yurt dışındaki yeni mekanının başında duruyor. 1 ay sonra aramızda olacak. Onun yokluğunda da 4 hafta boyunca konuk şeflerimiz bize eşlik edecek” dedi.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu'nun MasterChef'e ne zaman döneceğini açıkladı

Yalçınkaya’nın açıklamasının ardından görüntülü olarak yarışmaya bağlanan Sivrioğlu, yakın zamanda döneceğini belirterek yarışmacılara başarılar diledi.

Sivrioğlu şöyle konuştu: ”Birazcık geç kalacağım. Yapımcılarımız bu konuda çok anlayışlı davrandılar ve ‘işlerini hallet, kafan rahat bir şekilde gel’ dediler. Herkesi çok öpüyorum. Hepiniz çok heyecanlı görünüyorsunuz. Çocuklar hepinizi öpüyorum ve kucak dolusu sarılıyorum. Bu sezon inanılmaz bir sezon. Orada olmayı çok isterdim. Orada olamadığım için biraz üzgünüm. Verdiğimiz sözler var, onları halletmemiz gerekiyor. Şu anda sizlerle beraber olmayı çok isterdim. Elemeler çok heyecanlı geçecek eminim. Kadro şampiyonlar ligi gibi. İnanılmaz bir sene bizi bekliyor. Bir an önce buradaki işlerimi bitirip sizlere katılacağım. Çok yakında görüşürüz. Hepinize bol şans diliyorum.”

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu'nun MasterChef'e ne zaman döneceğini açıkladı

 

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu’nun MasterChef’e ne zaman döneceğini açıkladı

Yorumlar kapalı.