1. Haberler
  2. Gündem
  3. Melih Bulu’nun, Erdoğan’ın kararıyla görevden alınması sosyal medyanın gündeminde: “Geldiği gibi gitti”

Melih Bulu’nun, Erdoğan’ın kararıyla görevden alınması sosyal medyanın gündeminde: “Geldiği gibi gitti”

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kararıyla görevden alındı.

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bulu’nun görevden alınması sosyal medyanın gündemine oturdu. Resmi Gazete’ye inanmayan Bulu, haberin yalan olduğunu söyledi.

Melih Bulu’nun rektör olarak atamasıyla Boğaziçi Üniversitesi’nde başlayan protestolar devam ediyordu.

Daha önce çıkan istifa haberlerine Bulu, “Peki bundan benim haberim var mı?” diye sormuştu. Bu paylaşım yeniden gündem oldu.

İşte sosyal medyada dikkat çeken tepkiler…

Melih Bulu'nun, Erdoğan'ın kararıyla görevden alınması sosyal medyanın gündeminde: "Geldiği gibi gitti" Melih Bulu'nun, Erdoğan'ın kararıyla görevden alınması sosyal medyanın gündeminde: "Geldiği gibi gitti" Melih Bulu'nun, Erdoğan'ın kararıyla görevden alınması sosyal medyanın gündeminde: "Geldiği gibi gitti" Melih Bulu'nun, Erdoğan'ın kararıyla görevden alınması sosyal medyanın gündeminde: "Geldiği gibi gitti" Melih Bulu'nun, Erdoğan'ın kararıyla görevden alınması sosyal medyanın gündeminde: "Geldiği gibi gitti" Melih Bulu'nun, Erdoğan'ın kararıyla görevden alınması sosyal medyanın gündeminde: "Geldiği gibi gitti" Melih Bulu'nun, Erdoğan'ın kararıyla görevden alınması sosyal medyanın gündeminde: "Geldiği gibi gitti"

Melih Bulu’nun, Erdoğan’ın kararıyla görevden alınması sosyal medyanın gündeminde: “Geldiği gibi gitti”
0

Yorumlar kapalı.

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir