Melih Gökçek’in ‘Kılıçdaroğlu’ teklifine Oğuzhan Uğur’dan olumlu yanıt

Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur kendisini objektif olmamakla suçlayan Melih Gökçek'e yanıt vererek "Size verdiğim bu karşılığa rağmen cümlelerim içerisinde objektifliğin o'sunu bulamazsanız, sizde adaletin a'sı olmadığına emin olmalısınız" diye yazdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Babala TV’de canlı yayına çıkacağının açıklanmasının ardından eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Oğuzhan Uğur’a yaptığı AKP’li gençlerin programa konuk olarak alınması çağrısına yanıt verdi.

Melih Gökçek’in 30 gencin yayına alınması talebine ironik bir dille yanıt veren Uğur, “Dilerseniz otuzun sıfırını atıp (ki zamanında 6 sıfır atmışlığınız var, bir sıfırın lafı olmaz bence) sayıyı üçe indirelim ve kendilerini seve seve ağırlayalım” ifadelerini kullandı.

“SİZİ UTANDIRMAYACAKLARINI UMAR”

Oğuzhan Uğur’un sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

“Başganım cevap verilemiyor tivitinize, alıntılamak zorunda kaldım. Öncelikle çok zarifsiniz, ancak kamuoyuna tarafsızlığımı kanıtlamanıza gerek yok, o zaten yapıldı Sorunuza gelecek olursak, elbette kontenjan sağlarım, fakat 30 kişi biraz fazla takdir edersiniz. Süre açısından da çok sıkıntıya düşeriz. Dilerseniz otuzun sıfırını atıp (ki zamanında 6 sıfır atmışlığınız var, bir sıfırın lafı olmaz bence ) sayıyı üçe indirelim ve kendilerini seve seve ağırlayalım. Saygı sınırını aşmayacaklarına ve kişisel sorular sormayacaklarına da siz kefil oldunuz sayar, sizi utandırmayacaklarını umar ve aynı saygıyı kendilerine göstereceğime söz veririm. Size verdiğim bu karşılığa rağmen cümlelerim içerisinde objektifliğin o’sunu bulamazsanız, sizde adaletin a’sı olmadığına emin olmalısınız. Teşekkürler. Güzel Angara’ma selamlar.

Melih Gökçek’in ‘Kılıçdaroğlu’ teklifine Oğuzhan Uğur’dan olumlu yanıt

Yorumlar kapalı.