Merakla bekleniyordu: Oğuzhan Uğur, Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Mevzular Açık Mikrofon’un tanıtımını yayınladı!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Oğuzhan Uğur’un sosyal medya üzerinden yayınlanan “Mevzu Açık Mikrofon” adlı programına katıldı. Oğuzhan Uğur, Kılıçdaroğlu’nun katıldığı programın tanıtımını yayınladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Oğuzhan Uğur’un programının tanıtım videosunun en uzun tanıtım videosu olduğunu söyledi.

Uğur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “M.A.M. Tarihinin en uzun tanıtım videosu 15. Bölüm için geliyor. 16.30da yayında. Tam 16 dakika. Sorulara ve tanıtıma bakıyorum da… Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu cesaretinden dolayı yürekten tebrik etmek lazım. Elbette dünya için normal, fakat bizim için büyük bir cesaret örneğidir yaptığı. Tanıtımda yalnızca sorular var bildiğiniz gibi, cevaplar için ana bölümü yani Çarşambayı bekleyiniz” şeklinde ifade etti.

Ayrıca Oğuzhan Uğur, programda “katılımcı olarak sadece CHP’liler gelecek” eleştirilerine karşılık önceden, “Tanıtım videosunu özellikle programa saldıran, iftira atan ve salon Cehapeli doluydu diyenlere yollamanızı istiyorum” şeklinde yorum yaptı.

 

Merakla bekleniyordu: Oğuzhan Uğur, Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Mevzular Açık Mikrofon’un tanıtımını yayınladı!

Yorumlar kapalı.