Mert Ramazan Demir’le ilgili ‘eşcinsellik’ sorusunu duyan Afra Saraçoğlu böyle tepki gösterdi

Katıldığı ödül töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu Afra Saraçoğlu, bir gazetecinin oyuncu Mert Ramazan Demir'le ilgili "Partneriniz eşcinsel olduğunu söyleniyor" demesiyle  apar topar röportajı bitirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ELLE Style Awards ödülleri dün akşam İstanbul’da düzenlenen görkemli bir törenle dokuzuncu kez sahiplerini buldu. Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu da gecede “Yılın Televizyon Yıldızı” ödülünü aldı. Tören sonrası basın mensuplarıyla bir araya gelen Saraçoğlu, rol arkadaşı Mert Ramazan Demir’le ilgili soru karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Ödül aldığı için mutluluğunu dile getiren Saraçoğlu, projelerin bitirdiğini ve yaz sezonu için hazır olduğunu söyledi. Basın mensuplarının “Mert beyi yanınızda göremedik normalde beraber çıkıyorsunuz” demesi üzerine şaşıran ünlü oyuncu “Normalde de beraber çıkmıyoruz. Ben kendim geldim” dedi.

Saraçoğlu, bir muhabirin “Mert bey için eşcinsel diyorlar” sözleri karşısında ne yapacağını bilemeyen oyuncu, “Çok teşekkür ederim” diyerek röportajı bitirdi.

Mert Ramazan Demir’le ilgili ‘eşcinsellik’ sorusunu duyan Afra Saraçoğlu böyle tepki gösterdi

Yorumlar kapalı.