Merve Boluğur aşk orucunu bozdu!

2015 yılında dünyaevine girdiği şarkıcı Murat Dalkılıç'tan 2017'de boşanan ve uzun süredir aşka kapılarını kapatan Merve Boluğur, yeni sevgilisi Erkan Şen'le görüntülendi. Yeni sevgilisine yöneltilen "Merve Hanım'ın kalbini nasıl çaldınız?" sorusu üzerine ünlü oyuncudan dikkat çeken bir cevap geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merve Boluğur ve Rika Cihangir’in sahibi Erkan Şen, önceki akşam Zorlu AVM’den çıkarken objektiflere takıldı. Kol kola dolaşan ve keyiflerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen çift, muhabirimizi görünce şaşkınlık yaşadı.

Şimdilerde şarkıcılık kariyeriyle adından söz ettiren 34 yaşındaki güzel, “Hayırlı olsun diyelim mi?” sorusuna, “Birbirimizi tanıyoruz. Güzel bir diyaloğumuz var. Şu an çok mutluyuz” cevabını verdi.
Erkan Şen’e yöneltilen “Merve Hanım’ın kalbini nasıl çaldınız?” sorusu üzerine araya giren Boluğur, “Hava çok soğuktu, montunu kaptım, güzel bir diyalogdayız” açıklamasını yaptı.

Röportajın ardından sevgiliyile beraber araçlarına doğru yürüyen iş insanının, elini Merve Boluğur’un omuzuna atması dikkatlerden kaçmadı.

Merve Boluğur aşk orucunu bozdu!

Yorumlar kapalı.