Merve Boluğur evlilik yolunda ilk adımı attı! Müzisyen sevgilisi Mert Aydın’a ‘evet’ dedi

Son zamanlarda sosyal medya hesabından şarkı söylediği anları paylaşmasıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur, bir süredir birliktelik yaşadığı DJ Mert Aydın'a 'evet' dedi. O anları Instagram hesabında paylaşan Boluğur, "I said yes kocam" notuyla da dikkat çekti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Merve Boluğur, bir süredir birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Mert Aydın’ın evlilik teklifine ‘evet’ dedi. Ünlü isim tektaşını gösterdiği sosyal medya paylaşımına, “said yes kocam” notunu düştü. Boluğur’un fotoğraflarına yorum ve beğeni yağdı.

Merve Boluğur bir süredir birlikte olduğu DJ sevgilisi Mert Aydın’ın evlenme teklifini kabul etti.

2015 yılında görkemli bir törenle şarkıcı Murat Dalkılıç ile dünyaevine giren ve 2017 yılında da anlaşmalı olarak boşanan ünlü oyuncu, sevgilisinden evlenme teklifi aldığı romantik anları Instagram hesabından paylaştı.

Mert Aydın da kendi hesabından paylaştığı karelerde “she said yes” notunu yazdı. Arnavutköy’deki bir restoranda evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin paylaşımları sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Merve Boluğur evlilik yolunda ilk adımı attı! Müzisyen sevgilisi Mert Aydın'a 'evet' dedi

MERT AYDIN KİMDİR?

6 Mart 1987, İstanbul’da doğan Mert Aydın, 14 yaşındayken profesyonel olarak müzik eğitimlerine başladı.

Aydın’ın müziğe ilgisi çok küçük yaşlardayken başlamış. Ailesi müzik eğitimi almasına sıcak bakmasa da ona engel olamamışlar.

Merve Boluğur evlilik yolunda ilk adımı attı! Müzisyen sevgilisi Mert Aydın’a ‘evet’ dedi

Yorumlar kapalı.