Merve Dizdar, Cannes’da giydiği kıyafete gelen eleştirilere isyan etti: Ya beni böyle seveceksiniz ya da beni sevmeyeceksiniz

Nuri Bilge Ceylan’ın Kuru Otlar Üstüne filminde başrol oynayan Merve Dizdar, filmin Cannes’daki gösteriminde giydiği kıyafet nedeniyle kendisine yönelik gelen acımasız eleştirilere cevap verdi. Eleştirilere videoyla yanıt veren başarılı oyuncu "Bu konu tartışmaya kapalı. Ya beni böyle seveceksiniz, kabul edeceksiniz ya da beni sevmeyeceksiniz" diye konuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevilen oyuncu Merve Dizdar’ın Fransa’da düzenlenen Cannes Film Festivali’nde giydiğipembe ve tek kolunu açıkta bırakan elbise, sosyal medyada eleştirilerin hedefi olmuştu. Çoğu kullanıcı, Dizdar’ın kıyafetini en hafif tabirle ‘rüküş’ bulmuştu. Dizdar, eleştirilere Instagram hesabından yayınladığı bir videoyla yanıt verdi.

Eleştirileri dikkate almadığını belirten Dizdar, videosunda şu ifadeleri kullandı: “Yorumlarınızı okudum. O kadar çok iğrenç, rezil, rüküş, bizi böyle mi temsil ettin, berbat bir seçim yazanlar… Aşırı üzülmüşsünüz. Üzülmeyin. Ben çok mutluyum.

“BENİ YA BÖYLE SEVECEKSİNİZ YA DA SEVMEYECEKSİNİZ”

Bu konu tartışmaya kapalı. Ya beni böyle seveceksiniz, kabul edeceksiniz ya da beni sevmeyeceksiniz. Ben böyle seviyorum. İçinde o kadar iyi hissediyordum ki bu benim için daha önemli. Küçüklüğümden beri böyleydim. Beni böyle kabul edeceksiniz. Başka işiniz gücünüz vardır. Belli ki bu kıza etki etmiyor bu.”

Merve Dizdar, Cannes’da giydiği kıyafete gelen eleştirilere isyan etti: Ya beni böyle seveceksiniz ya da beni sevmeyeceksiniz

Yorumlar kapalı.