Metabolizmayı çalıştırıyor, yağ yakımını hızlandırıyor! Sabahları aç karnına mutlaka için

Fazla kilolarımızdan kurtulmak için yediklerimize dikkat ederken, aynı zamanda çeşitli yöntemlere de başvururuz. Ancak önemli olan düzenli ve dengeli beslenerek sağlıklı kilo verebilmek. Limon suyu zayıflamak isteyen birçok kişinin gün içinde tükettiği içeceklerden biridir. Peki her sabah aç karnına limon su içerek kilo verebilir miyiz? Limon suyu yağ yakar mı? İşte detaylar…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kilo vermek isteyen birçok kişi, sabahları aç karnına limonlu su içerek güne başlıyor.

Vücutta biriken ödemleri atarak şişkinliği önüne geçen limonlu su, metabolizmayı da hızlandırarak yağ yakımını hızlandırıyor.

Aç karnına içeceğiniz limonlu su ile sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Kararında tüketildiği taktirde vücuda pek çok faydası olan limonlu su, aynı zamanda C vitamini ile bağışıklık sistemimizi de güçlendirir. Her sabah tüketeceğiniz limonlu su sayesinde hem hastalıklardan korunabilir, hem de metabolizmanızın daha hızlı çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Aç karnına içtiğiniz limonlu su, bağırsak hareketlerini düzenler ve sindirim sisteminin çalıştırarak kabızlığın önüne geçer. Öte yandan vücudumuzdaki ödem ve toksinleri de söküp atar.

Metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını destekleyen limonlu su, tek başına tüketerek kilo vermenize yardımcı olmaz. Limonlu suyu, düzenlediği ve sağlıklı bir diyet programına ek olarak tüketmeniz gerekir.

Vücutta iltihap oluşmasını engelleyen limonlu su aynı zamanda karaciğeri korur ve diş eti rahatsızlıklarının da önüne geçer.

Metabolizmayı çalıştırıyor, yağ yakımını hızlandırıyor! Sabahları aç karnına mutlaka için

AÇ KARNINA LİMONLU SU İÇMEK ZAYIFLATIR MI?

Peki, aç karnına limonlu su içildiğin de zayıflatır mı? Fazla kilolarıyla başı dertte olan birçok insan bu sorunun cevabını arıyor.

Faydaları saymakla bitmeyen limonlu su, yavaşlayan metabolizmayı hızlandırır. Böylelikle vücuttaki ödemleri atarak yağ yakımını hızlandırır. Kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına tüketeceğiniz limonlu su kilo verme sürecinde oldukça yardımcı olur. Bu sayede ödem ve toksinlerden kurtulurken, şişkinliğin de önüne geçmiş olursunuz.

Metabolizmayı çalıştırıyor, yağ yakımını hızlandırıyor! Sabahları aç karnına mutlaka için

ÖDEM ATAN VE YAĞ YAKAN LİMONLU SU

Limon suyunu evinizde kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Limon suyunu hazırlamak için ihtiyacınız olan şeyler sadece;

15- 16 adet maydanoz, 1 adet limon, 1 bardak su

Limon suyunun içerine bira maydanoz sapı atın ve blenderdan geçirin.

Ortaya çıkan yeşil karışımı sabahları kahvaltıda 10-15 dakika önce tüketin.

15 gün boyunca düzenli olarak uyguladıktan sonra 3-4 gün mola verip bir 15 gün daha uygulayın.

Metabolizmayı çalıştırıyor, yağ yakımını hızlandırıyor! Sabahları aç karnına mutlaka için

Yorumlar kapalı.