Metin Özkan kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Gazeteci Metin Özkan’ın bir kadının çantasından para aldığı iddia edilen görüntüler paylaşıldı. Söz konusu olay hakkında konuşan Özkan, görüntülerin montaj olduğunu öne sürdü. Peki Metin Özkan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Metin Özkan’ın hayatı ve biyografisi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin eski danışmanlarından gazeteci ve yorumcu Metin Özkan’ın hayatına dair merak edilen ayrıntıları sizler için derledik. Peki Metin Özkan kimdir, kaç yaşında ve nereli?

İşte Metin Özkan’ın hayatına dair detaylar…

METİN ÖZKAN KİMDİR?

1964 yılında Yozgat’ta dünyaya gözlerini açan Metin Özkan, çalışma hayatında birçok yayın kuruluşunun Ankara temsilciliği ve yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşen Türkiye geneli seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden 25. dönem de milletvekili adayı olan Özkan, gazetecilik kariyerinde CNN Türk ekranlarında hafta sonu gece saati haber kuşağında yayınlanan Semiha Şahin’in sunduğu “CNN Türk Masası” adlı programda yorumculuk yapmıştır.

Metin Özkan, ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de bir süre basın danışmanlığı ve BengüTürk TV’nin ise Genel Yayın Yönetmenliği görevlerini sürdürmüştür.

Metin Özkan kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Yorumlar kapalı.