Metin Uca’dan ‘İstanbul Havalimanı’ tepkisi: Fıkra bu kadar

Erdoğan’ın talimatı üzerine kar yağışının yaşandığı İstanbul’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, tarifeli uçuşlara kapatılan Atatürk Havalimanı’na indi. Sunucu, yazar ve seslendirme sanatçısı Metin Uca sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, dün yüzlerce kişinin mağdur olduğu İstanbul Havalimanı'nı 'Fıkra bu kadar' diyerek eleştirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yılların en şiddetli kar yağışını alan İstanbul’da hayat durma noktasına geldi. İstanbul’da dün öğle saatlerinden itibaren etkisini artıran kar yağışı kenti olumsuz etkiledi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile AFAD Başkanı Yunus Sezer yoğun kar yağışının yaşandığı İstanbul’a geldi.

BAKANLAR ATATÜRK HAVALİMANI’NA İNDİ

Alınan bilgiye göre, İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışının ardından İçişleri Bakanı Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu ile AFAD Başkanı Sezer, Ankara’dan uçakla gelip Atatürk Havalimanı’na ulaştı.

Dün İstanbul Havalimanı’nda mahsur kalan yüzlerce insanın ardından; Bakanların iniş için Atatürk Havalimanı’nı tercih etmesi eleştiri konusu oldu.

METİN UCA’DAN ‘İSTANBUL HAVALİMANI’ TEPKİSİ

Sunucu, yazar ve seslendirme sanatçısı Metin Uca, Twitter’dan yaptığı paylaşımla söz konusu durumu eleştirdi.

‘Fıkra bu kadar’ diyen Uca, “Ülkenin Ulaştırma Bakanı, ÇED raporları gözardı edilen, tüm sulak bölgeleri ‘birikinti’ diye değiştirilip katledilen yeni havalimanına uçakla inemeyip, dünyanın en iyi 5 havalimanı iken pistinin ortasına hastane yapılan Atatürk Havalimanı 05-23 yedek pistine indi” ifadelerini kullandı.

Metin Uca’dan ‘İstanbul Havalimanı’ tepkisi: Fıkra bu kadar

Yorumlar kapalı.