MHP eski kadın kolları başkanı Gizem Memioğlu, evinde ölü bulundu

MHP Kastamonu Taşköprü Eski Kadın Kolları Başkanı Gizem Memioğlu, evinde ölü bulundu. Memioğlu’nun ölüm sebebi yapılacak otopsi incelemesinin ardından belirlenecek.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Taşköprü eski kadın kolları başkanı 41 yaşındaki Gizem Memioğlu, kendisinden haber alamayan yakınları tarafından evinde ölü bulundu.

Yakınlarının durumu bildirmesi üzerine eve gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Gizem Memioğlu’nun cenazesi morga kaldırıldı. Memioğlu’nun ölüm sebebi yapılacak otopsi incelemesinin ardından belirlenecek.

2021’DE İSTİFA ETMİŞTİ

Olayla ilgili inceleme başlatılırken Gizem Memioğlu, MHP’den 2021 yılında istifa ettiğini açıklamıştı. Gizem Memioğlu, sosyal medya hesabı Twitter’dan son paylaşımını da 2021 yılında yapmış.

Memioğlu o son paylaşımında şu ifadeleri kullanmış; “Aykırı rockçı başkandım, sizler de oturtamadınız o kalıba görünce biliyorum çünkü ciddi aykırı. Artık müzik yapma zamanı.”

MHP eski kadın kolları başkanı Gizem Memioğlu, evinde ölü bulundu

SİNAN ATEŞ DE SUİKKASTE KURBAN GİTMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde de Ülkü Ocakları eski Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, Ankara’da silahlı saldırıya uğramıştı. Sinan Ateş, suikastında 3 kişi tutuklandı. Olayın tetikçisi ise hâlâ aranıyor.

MHP eski kadın kolları başkanı Gizem Memioğlu, evinde ölü bulundu

Yorumlar kapalı.