Mila Kunis ve Ashton Kutcher’dan şaşırtan itiraf: Çocuklar iyice kirleninceye kadar bekliyoruz

Oyuncu çift Mila Kunis ile Ashton Kutcher'dan şaşırtan bir itiraf geldi. İkili, çocukları Wyatt Isabelle ve Dimitri Portwood'u sadece üzerlerinde kir gördükleri zaman yıkadıklarını söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2015 yılında nikah masasına oturan Mila Kunis (37) ile Ashton Kutcher (43), çocukları Wyatt Isabelle ve Dimitri Portwood ile ilgili ilginç bir itirafta bulundu.

Ünlü çift, çocuklarını doğduklarından bu yana her gün yıkamadıklarını açıkladı.

Dax Shepard ve Monica Padman’in sunduğu Armchari Expert adlı yayına konuk olan ikiliden Mila Kunis, “Yeni doğan bebeklerini her gün yıkayan bir ebeveyn olmadım.” diye konuştu. Kunis, eşiyle birlikte çocuklarını sadece üzerlerinde belirgin bir kir gördükleri zaman yıkadıklarını belirtti.

“BENİM ÇOCUKLUĞUMDA SICAK SUYUMUZ YOKTU”

Padman’ın, Mila Kunis’e yönelttiği günlük duş alma ile ilgili soruya ünlü oyuncu, “Benim çocukluğumda sıcak suyumuz yoktu. Bu yüzden de çok fazla duş almazdım.” yanıtını verdi. Kunis, Ukrayna’nın Chernivtsi kentinde doğdu ve hayatının ilk yedi yılını orada geçirdi.

“KİRLİ DEĞİLLERSE YIKAMANIN BİR ANLAMI YOK”

Mila Kunis, 6 yaşındaki kızı Wyatt ve 4 yaşındaki oğlu Dimitri için de kendi çocukluğundaki bu alışkanlığını sürdürdüğünü belirtti. Kunis, “Eğer çocukların kirli olduğunu görüyorsanız, temizleyin. Aksi halde bir anlamı yok.” ifadelerini kullandı.

“YÜZLERİNİ HER GÜN YIKIYORUZ”

Iowa’da doğup, büyüyen Ashton Kutcher ise koltuk altı ve kasıklarını her gün yıkadığını ve başka bir şey yapmadığını anlattı. Ünlü çift, çocuklarının yüzlerini ise her gün yıkadığını anlattı.

Mila Kunis ve Ashton Kutcher’dan şaşırtan itiraf: Çocuklar iyice kirleninceye kadar bekliyoruz

Yorumlar kapalı.