Miray Daner ve Furkan Andıç’tan kötü haber: Koronavirüse yakalandılar

Oyuncular Miray Daner ve Furkan Andıç'ın korona virüsü testi pozitif çıktı. Oyuncuların başrolünde yer aldığı "Kara Tahta" dizisinin çekimlerine ara verildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan “Kara Tahta” dizisinin başrol oyuncuları Miray Daner ve Furkan Andıç, korona virüsüne yakalandı.

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizi çekimlerine ara verildiği öğrenilirken, Miray Daner’in test sonucunun negatife döndüğü de aktarılan haberler arasında yer aldı.

MİRAY DANER KİMDİR?

Miray Naz Daner (d. 15 Ocak 1999, İstanbul), Türk oyuncu. Oyunculuğa 7 yaşında başlayan Daner, Papatyam dizisinde 121 bölüm Metin Akpınar’ın torunu “Gonca”yı oynadı. Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen’in küçüklüğünü canlandırdı. İlk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye’de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşadı. Medcezir dizisinde “Beren Beylice” karakterini canlandıran oyuncu asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisindeki “Hilal” karakteriyle yapmıştır.

Ayrıca kendisi gibi oyuncu olan Aras Bulut İynemli ve Orçun İynemli’nin kuzenidir. Oyuncu İlhan Daner, dedesinin kardeşidir.

FURKAN ANDIÇ KİMDİR?

Furkan Andıç (d. 4 Nisan 1990, İstanbul), Türk oyuncudur.

İlkokulu ve liseyi Ataşehir’de okudu. 2007 yılında liseden mezun olduktan sonra Ukrayna’ya gitti. Ukrayna’da Kiev Politeknik Üniversitesinde ilk sene hazırlık ve dil eğitimi aldı. İkinci senesinde ise ekonomi bölümünde okudu. Eğitim sistemindeki denklik koşulu yüzünden İstanbul’a dönmek zorunda kaldı. Bir süre İstanbul Bilgi Üniversitesinde Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümünde okuyan genç oyuncu, daha sonra 2011-2012 eğitim senesi 1. döneminde Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümüne yatay geçiş yaptı. 2011 yılında Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Levent rolünü oynadı. 2014 yılında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide Selim İnan rolünde zengin bir ailenin tek çocuğu karakterini canlandırmıştı. 2015 yılında ise atv’de yayınlanan Kırgın Çiçekler adlı dizide 18 bölüm boyunca Gökhan karakterini canlandırdı. 2016 yılında ise Kanal D’de yayınlanan Tatlı İntikam adlı dizide Sinan karakterini canlandırdıktan sonra 2017’de Meryem dizisinde Savaş karakterini canlandırdı. 2019’da FOX’ta yayımlanan Her Yerde Sen dizisinde Demir Erendil karakterini canlandırdı. 2020’de Kanal D’de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde Ateş Avcı karakterini canlandırmıştır.

Miray Daner ve Furkan Andıç’tan kötü haber: Koronavirüse yakalandılar

Yorumlar kapalı.