Mısırlı sevgilisiyle barışan Şeyma Subaşı: Dünden ders al, bugünü yaşa!

Geçtiğimiz günlerde Mısırlı sevgilisinden ayrıldığını açıklayan Şeyma Subaşı, kısa bir süre sonra Mohammed Alsaloussi ile barışmıştı. Tektaşını yeniden takan ve Ibiza'da tatil yapan Subaşı, "Dünden ders al, bugünü yaşa, yarın için umutlu ol. Olduğum gibi davranıyorum ve hayatımı yüzde yüz yaşıyorum." mesajını paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlişkileri aylardır konuşulan Şeyma Subaşı (30) ve Mohammed Alsaloussi (36) barıştı. Çift, aralarındaki buzları eritti ve aşklarına yeniden şans verdi. Ayrılıklarıyla ilgili pek çok iddia ortaya atılan Subaşı ve Alsaloussi, Ibiza’daki tatillerine kaldıkları yerden devam ediyor.

“DÜNDEN DERS AL, BUGÜNÜ YAŞA”

Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle birlikte tekne turuna çıkan ve takipçilerine “Her şey yolunda” mesajı veren Subaşı’ndan yeni fotoğraf geldi. Tektaşını da takan Şeyma Subaşı, kiremit rengi bikinisi ile objektif karşısına geçti. Kombinini güneş gözlüğü ve aksesuarları ile tamamladığı görülen Subaşı, gönderisinde, “Dünden ders al, bugünü yaşa, yarın için umutlu ol. Olduğum gibi davranıyorum ve hayatımı yüzde yüz yaşıyorum.” ifadelerine yer verdi.

“HAYAT SİZE LİMON VERİYORSA…”

Çiftin 20 gün içerisinde, evlilik, bebek, ayrılık ve dolandırıcılık haberleriyle basına yansımasının ardından Şubaşı, geçtiğimiz hafta “Hayat size limon veriyorsa ondan limonata yapın” mesajını paylaşmıştı.

‘HAZIR MISINIZ?’

Subaşı’nın bu sözlerinden sonra Mohammed Alsaloussi’ye ait olduğu iddia edilen ‘themeedo’ adlı Instagram hesabından, “Hazır mısınız?” mesajı paylaşılmıştı. Gönderi 1 milyondan fazla kişi tarafından görüntülenmişti. Alsaloussi’nin, Şeyma Subaşı hakkında açıklamalarda bulunacağını düşünen takipçileri, Mısırlı iş insanına adeta yorum yağdırmıştı. Hesabı kısa sürede 200 bin kişi takip etmişti.

AYRILIK KARARI NASIL GELDİ?

Şeyma Subaşı, yaklaşık yedi aydır birlikte olduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi’den  evlilik teklifi almış ve sevgilisine ‘evet’ yanıtını vermişti. Kısa sürede alınan evlilik kararı sonrasında hamile olduğuna ilişkin iddialarla sık sık gündeme gelen Subaşı, sonunda bebek beklediğini itiraf etmiş ve evliliklerini de ertelediklerini duyurmuştu.

“EVLENMEK İÇİN ACELE ETMEMİZİN NEDENİ BUYDU”

Subaşı, “Dedikodular doğru, hamileyim. Bu yüzden evlenmek için acele ettik. Sonradan da gerek olmadığına karar verdik. Şimdilik düğünü erteleyip hamileliğin tadını çıkarmak istiyoruz. Tüm dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Bundan sonra olacaklar için heyecanlıyım.” ifadelerini kullandı.

“YÜKSEK STRES NEDENİYLE BEBEĞİMİ KAYBETTİM”

Subaşı, iki gün sonrada bebeğini kaybettiğini duyurdu. Subaşı, “Daha önce yüksek stres nedeniyle düğünün ertelendiğini yazmıştım. Ne yazık ki bu stresin bebeğimi kaybetmeme neden olduğunu bildirmek zorundayım. Çok üzgünüm. Tüm desteğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Mısırlı sevgilisiyle barışan Şeyma Subaşı: Dünden ders al, bugünü yaşa!

Yorumlar kapalı.