MS hastası ABD’li oyuncu Selma Blair: Ölümüm için plan yapmam söylendi

ABD’li oyuncu Selma Blair, uzun bir süredir MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadele ediyor. Ünlü oyuncunun bu mücadele süreci belgesel oldu. Blair, tanıtımın bir noktasında, "Bana ölümüm için plan yapmam söylendi" diye konuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerikalı oyuncu Selma Blair, 2018 yılının son döneminde sosyal medya hesabından MS (Multipl Skleroz) hastalığına yakalandığını açıklayarak, uzun bir tedavi süreci geçirmişti. Yaşadığı tüm zorluklara rağmen hayata iyimser bakışını yitirmeyen Blair’in hastalığıyla mücadelesi beyaz perdeye aktarıldı.

Bir süredir MS hastalığıyla ilgili olarak düzenlenen farkındalık kampanyalarının da sözcüsü olan 49 yaşındaki oyuncunun belgeselinin yönetmen koltuğunda, Rachel Fleit oturdu. Belgesel, 15 Ekim’de sinemalarda gösterime girecek, daha sonra da bir dijital TV kanalında yayınlanacak.

Selma Blair’in MS hastalığıyla mücadelesini konu alan belgeselin tanıtım fragmanı da yayınlandı. Blair’in evinde merdivenden inerken çekilen görüntüsüyle başlıyor.

Sonra da Blair, “Her zaman bir reality şovda yaşadığımı düşünürdüm.” diyor. Blair, merdivenlerden inip aynaya bakarken de “Bir belgesel gibi… Ama sadece Tanrı bunu görür ve onaylamaz” ifadelerini kullanıyor.

MS hastası ABD'li oyuncu Selma Blair: Ölümüm için plan yapmam söylendi

“SENİNLE ŞİMDİ KONUŞAMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM”
Ünlü oyuncu, daha sonra oyuncak bir telefonla konuşur gibi yaparak, “Seninle şimdi konuşamadığım için üzgünüm. Şu anda hayatımın son günlerini konu alan bir belgesel çekiyoruz” diyor.

“GÜZEL OLAN HER ŞEY BENİM İÇİN DE GEÇERLİ OLACAK MI?”
Selma Blair, fragmanda yaşadığı sürecin gerçekten zor olduğunu ifade ediyor. Tanıtımın bir noktasında, “Bana ölümüm için plan yapmam söylendi” şeklinde konuşuyor .

MS hastası ABD’li oyuncu Selma Blair: Ölümüm için plan yapmam söylendi

Yorumlar kapalı.