Muazzez Abacı büyük aşkını paylaştı: Her gün 24 kırmızı gül…

Türk Sanat müziğinin dev ismi Muazzez Abacı bir dönem fırtınalı aşk yaşadığı ve iki kez nikah masasına oturduğu eski eşi Hasan Heybetli ile olan fotoğrafını paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müziğe ara verdikten sonra Amerika’da ki kızının yanına yerleşen ünlü sanatçı Muazzez Abacı bir dönem evli kaldığı ve fırtınalı bir aşk yaşadığı Hasan Heybetli ile olan fotoğrafını paylaştı. Ünlü sanatçı uzun süre evli kaldığı Heybetli ile olan fotoğrafına ” Muazzez Abacı ve Hasan Heybetli” notunu düştü.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre Türk Sanat müziğinin dev ismi Muazzez Abacı bir dönem fırtınalı aşk yaşadığı ve iki kez nikah masasına oturduğu eski eşi Hasan Heybetli ile olan fotoğrafını paylaştı. Şimdilerde Amerika’da yaşayan ünlü sanatçı bir dönem evli kaldığı aşık olduğum tek adam dediği Heybetli ile olan fotoğrafını sanatçının kendisinin seslendirdiği “Ömrümüzün son demi” şarkısı ile paylaşınca beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Her gün 24 kırmızı gül yollarmış

Hasan Heybetli hayranı olduğu Muazzez Abacı’nın çalıştığı gazinoya her gün, onu 24 saat düşündüğünü gösteren 24 adet kırmızı gül gönderdiği bir röportajında anlatılmıştı.

Muazzez Abacı büyük aşkını paylaştı: Her gün 24 kırmızı gül…

Yorumlar kapalı.