Müge Anlı kimdir, nereli, kaç yaşında, neden ateş püskürdü?

14 Yıldır Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başarılı bir şekilde devam eden Anlı, zaman zaman programlardaki ani çıkışlarıyla gündem oluyor. Peki Müge Anlı kimdir, nereli, kaç yaşında, neden ateş püskürdü?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müge Anlı’nın işlediği son konulardan birisi olan 43 yaşındaki Orhan isimli şahsın 18 yaşındaki Buse isimli genç kızla kaçması oldu.  Ailenin Müge Anlı’dan yardım istediği ve kızlarını geri istediklerini belirttiği olayda sinirlerine hakim olamayan Anlı, ateş püskürdü. İşte detaylar.

Müge Anlı kimdir, kaç yaşında, nereli?

19 Aralık 1973 doğumlu olan Müge Anlı, İstanbul doğumludur. Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak Top Secret programıyla Kanal 6’da başlayan Müge Anlı magazin sunuculuğuna Kanal D ve atv gibi kanallarda devam etti. 2006-2008 yılları arasında magazinci Şenay Düdek ve Pakize Suda ile Kanal D’de Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Uzun yıllar Vatan Gazetesi’nin magazin müdürlüğünü üstlendi. 2008 yılında Dobra Dobra’da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve atv’de yayımlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır. Yine Tatlı Sert’in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin’in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv’de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi. 2019 yılında atv’de Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yaz tatilindeyken Güven Bana isimli bilgi yarışmasını sundu.

Müge Anlı neden ateş püskürdü?

3 yıl önce 15 yaşındaki yeğeninin 15 yaşındaki kız arkadaşıyla bir ‘gönül ilişkisine’ başlayan 43 yaşındaki Orhan isimli erkek, kızın 18 yaşına girmesini fırsat bularak Buse isimli genç kızı ailesinden ve okulundan ayırıp kaçırmış.

Müge Anlı’yı çıldırtan 43 yaşındaki Orhan, ekibinin ikna ettiği 18 yaşındaki Buse’yi tam ailesinin yanına dönecekken canlı yayında tekrar alıkoydu. Bunun üzerine sinirlenen Müge Anlı; “Yeğeninin 18 Yaşındaki Eski Sevgilisiyle Kaçan 43 Yaşındaki Sapkın Erkek” ifadelerini kullandı.

Müge Anlı kimdir, nereli, kaç yaşında, neden ateş püskürdü?

Yorumlar kapalı.