Müge Anlı’dan takipçilerini yıllar öncesine götüren paylaşım

Sosyal medya sayfasından zaman zaman, video ve fotoğraf paylaşan Müge Anlı, yaptığı paylaşımla takipçilerini yıllar öncesine götürdü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Müge Anlı, aydınlattığı bir çok gizemli olayla gündemi belirliyor. Müge Anlı, şimdi ise sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Müge Anlı, annesiyle arasında geçen diyaloğu takipçilerine aktardı. Müge Anlı’nın Instagram sayfasından paylaştığı son gönderi dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı.

Müge Anlı: "Ümit Can Uygun’un annesi Gülay Uygun, 2 gün sonra ifade verecekti"

Uzun süredir ATV ekranlarında program sunan Müge Anlı, geçtiğimiz nisan ayında ilk kez kendisine ait bir Instagram sayfası açmış ve kısa sürede milyonlarca kişi tarafından takip edilmesinden dolayı şaşırmış ve mutlu olmuştu.

Sosyal medya sayfasından zaman zaman, video ve fotoğraf paylaşan Müge Anlı, yaptığı paylaşımlarla binlerce etkileşim alıyor.

Ekranların popüler ismi Müge Anlı, şimdi ise çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı.

Düz fönlü saçlarıyla görmeye alışık olduğumuz Müge Anlı, kısa süreliğine imaj değiştirerek saçlarını kıvırcık yaptı.

Müge Anlı’nın tarzını gören annesi, fotoğraf albümünden Anlı’nın çocukluk fotoğrafını çıkarttı.

Müge Anlı'dan takipçilerini yıllar öncesine götüren paylaşım

O anları sosyal medya sayfasından paylaşan Müge Anlı, “Annem akşam saçlarımı görünce, hemen bu çocukluk fotoğrafımı ortaya çıkardı” notunu düştü.

Müge Anlı’nın takipçileri, paylaşılan fotoğrafı beğeni yağmuruna tuttu. Bazı takipçileri ise, “Her halinle bebek gibisin” yorumlarında bulundu.

Müge Anlı’dan takipçilerini yıllar öncesine götüren paylaşım

Yorumlar kapalı.