Muharrem İnce’nin aylar önce söylediği “Altılı Masa dağılır” sözleri yeniden gündemde: Meral Akşener ayrılır

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Kasım 2022'de katıldığı bir televizyon programında Altılı Masa'yla ilgili söyledikleri yeniden gündem oldu. Meral Akşener'in masadan ayrılacağını söyleyen Muharrem İnce, "Millet İttifakı dağılır. Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını Altılı Masaya kabul ettiremez. Ettirirse Meral Akşener ayrılır. Başka ittifaklar doğar. Dolayısıyla oradan hiçbir şey çıkmaz" demişti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını desteklemediklerini belirterek ‘Altılı Masa’dan ayrılmasının ardından Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin geçmişte söylediği sözler yeniden gündem oldu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Kanal 23’te katıldığı ‘Ayrıntı’ programında Altılı Masa ve Akşener ile ilgili söylediği sözler tekrar akıllara geldi.

Kasım 2022’de yayınlanan programda Muharrem İnce “Millet İttifakı dağılır. Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını Altılı Masaya kabul ettiremez. Ettirirse Meral Akşener ayrılır. Başka ittifaklar doğar. Dolayısıyla oradan hiçbir şey çıkmaz” demişti.

NE OLMUŞTU?

‘Millet İttifakı’ olarak Altılı Masa’dan 14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday olarak Kemal Kılıçdaroğlu ismi çıktı. 5 partinin Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediği toplantıda Meral Akşener, Kılıçdaroğlu’nun adaylığını desteklemedi.

Ardından Meral Akşener, ağır ithamlarla masadan ayrıldığını açıkladı. Akşener, “Milletin dediği olacak” diyerek Cumhurbaşkanı adayı olmaları için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na çağrı yaptı.

Muharrem İnce’nin aylar önce söylediği “Altılı Masa dağılır” sözleri yeniden gündemde: Meral Akşener ayrılır

Yorumlar kapalı.