Müjde Uzman ile Oğuzhan Uğur ilişkisinde yeni gelişme

Oğuzhan Uğur ve Müjde Uzman bir dargın bir barışık ilişkileriyle sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz ay yollarını dördüncü kez ayıran çiftin ilişkisinde yeni bir gelişme yaşandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz haziran ayında aşk yaşamaya başlayan Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman, ilişkilerinde bir türlü dikiş tutturamadı.

Daha önce defalarca ayrılan çift, 2021’in son günlerinde aralarındaki buzları eriterek dördüncü kez barışmıştı.

Barışma kararının ardından ünlü oyuncu, sevgilisinin Youtube’daki yılbaşı programının çekimlerine katılmış ve Oğuzhan Uğur’un Maslak’taki evine yerleşmişti. Ancak çiftin bir kez daha ayrılık kararı aldığı ortaya çıkmıştı.

Müjde Uzman ile Oğuzhan Uğur ilişkisinde yeni gelişme

Biten ilişkisinin ardından Uzman, manidar bir göndermede bulunmuş ve Funda Arar’ın ‘Senden Öğrendim’ şarkısını paylaşmıştı.

Ayrılıktan günler sonra dijital platformda Canan Özgen’in sunumuyla yayınlanan ’40’ programına katılmıştı.

Müjde Uzman’la birlikteliği boyunca ‘Ayrıldılar’ ve ‘Yeniden barıştılar’ haberleriyle gündeme gelen Uğur, ünlü oyuncu ile neden ayrıldıklarını ilk kez açıklamıştı.

Tüm bu gelişmelerin ardından Müjde Uzman ve Oğuzhan Uğur, yeniden barıştı. Bugüne kadar dört kez ayrılıp barışan çiftin birbirlerine beşinci kez şans verdiği öğrenildi.

Müjde Uzman ile Oğuzhan Uğur ilişkisinde yeni gelişme

Uzman, Uğur ile barıştıklarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Kucağında bir buket çiçekle poz veren güzel oyuncu, paylaşımına kalp emojisi koyarken; sevgilisini de etiketlemeyi ihmal etmedi.

Müjde Uzman ile Oğuzhan Uğur ilişkisinde yeni gelişme

Yorumlar kapalı.