Murat Boz saç ektirdi! Son hali görenleri şaşırttı

Daha önce protez saç kullandığına dair iddialarla gündeme gelmesine rağmen konuyla ilgili açıklama yapmamayı tercih eden Murat Boz, seyrelen saçlarını gürleştirmek için çareyi yurt dışında bulunan özel bir klinikte saç ektirmekte buldu. Ünlü popçunun son haline sosyal medyada yorum yağdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde şarkıcılık kariyerinden çok oyuncu kimliğiyle ön planda olan ve 30 yaşındaki güzel Ayça Ayşin Turan’la aşk yaşadığı iddialarıyla konuşulan Murat Boz; Oktay Kaynarca, Oğuzhan Koç ve Mustafa Ceceli gibi saç ektiren ünlüler kervanına katıldı.

42 yaşındaki popçu, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf ile yurt dışında bulunan özel bir klinikte saç ektirdiğini duyurdu. Murat Boz’un paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

“NASIL DA YAKIŞMIŞ”

Şarkıcının hayranları; “Her hali mi güzel olur bi insanın?”, “Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz”, “Nasıl da yakışmış farklı tarz”, “Protezi çıkartıp saç ektirmiş, en doğru kararı vermiş”, “Her halinle çok yakışıklısın” ve “Saçını hep böle kullan” şeklinde övgü dolu mesajlar yazdı.

Murat Boz saç ektirdi! Son hali görenleri şaşırttı

Murat Boz saç ektirdi! Son hali görenleri şaşırttı

Yorumlar kapalı.