Muslera ve Kerem’le görüşmüştü: Enkaz altından çıkarılan Galatasaraylı Cihan Emir Parlak hayatını kaybetti

Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altından kurtarılan Galatasaraylı Cihan Emir Parlak, yaşamını yitirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen Adıyaman’da, bina enkazından 62 saat sonra “futbol sohbeti” eşliğinde çıkarılan 12 yaşındaki Cihan Emir Parlak,  hayatını kaybetti.

İki bacağını kaybeden Parlak, bir süredir Ankara’daki Etlik Şehir Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

Parlağın ölüm haberi, Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi Twitter hesabından şu sözlerle duyuruldu:

“Depremden sağ olarak kurtulan ve Galatasaray sevgisiyle içimizi ısıtan Cihan Emir Parlak’ın, Vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Genç taraftarımıza Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dileriz. Seni hep gülen yüzünle hatırlayacağız Cihan…”

MUSLERA VE AKTÜRKOĞU’YLA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Galatasaray taraftarı olan Parlak, hastaneye kaldırıldıktan sonra Galatasaraylı futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Fernando Muslera ile telefonda görüşmüştü. Aktürkoğlu’nun “Nasılsın, seni çok güçlü gördüm aferin sana. Sen büyük savaşçısın. Hepimiz seni çok seviyor ve dua ediyoruz” demesi üzerine Parlak, “İyiyim abi, sizin sayenizde daha iyi ve daha güçlü olacağım. Hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Parlak daha sonra takımın kaptanı Fernando Muslera ile görüşmüştü. Cihan Emir’e Türkçe seslenen Muslera, “Merhaba kardeşim. Seni iyi gördüm. Sen ne kadar güçlüymüşsün, maşallah. Seni ilk maça bekliyorum. Seni çok seviyorum” demiş, Cihan Emir de Muslera’ya “Ben seni çok seviyorum. Daha güçlü olacağım. Maça hep beraber geleceğiz” cevabını vermişti.

Muslera ve Kerem’le görüşmüştü: Enkaz altından çıkarılan Galatasaraylı Cihan Emir Parlak hayatını kaybetti

Yorumlar kapalı.