Mustafa Sandal kayıtsız kalamadı: ‘Hilafet bayrağı açmak ciddi bir suç’

Galata Köprüsü'nde Filistin'e destek yürüyüşünden elinde Hilafet bayrağıyla dönen İsmail Aydemir'e bir genç "Siz Arap sevicisiniz" diyerek yumruk atmıştı. Yaşanan gelişme sonrası yumruk atan kişi tutuklandı. Mustafa Sandal yaşanan olaya dair paylaşımda bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Mustafa Sandal, Galata Köprüsü’nde Filistin’e destek yürüyüşünden dönen İsmail Aydemir’e yapılan yumruk saldırının ardından paylaşımda bulundu.

Sandal, “Anayasal düzene karşı çıkan o vatandaş neden gözaltında değil? Üstelik polisin yanında bir kez daha açmış o bez parçasını!” ifadelerini kullandı.

Galata Köprüsü’nde Filistin’e destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen bir vatandaşa “Siz Arap sevicisiniz” diyerek yumruk atan kişi tutuklandı. Olay sosyal medyada gündem olurken, Mustafa Sandal’dan da bir paylaşım geldi.

SANDAL BÖYLE BİR BAYRAK AÇMANIN SUÇ OLDUĞUNA İŞARET ETTİ

Sandal paylaşımında “Hilafet bayrağı açmak” ciddi bir suç! Anayasal düzene karşı çıkan o vatandaş neden gözaltında değil? Üstelik polisin yanında bir kez daha açmış o bez parçasını!” ifadelerini kullandı.

Mustafa Sandal kayıtsız kalamadı: ‘Hilafet bayrağı açmak ciddi bir suç’

Yorumlar kapalı.