Mustafa Sarıgül: Bismillah dönemini başlattık, maşallah döneminden sonra inşallah dönemi gelecek

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ittifak yapmadan kendi adaylarıyla katılacaklarını söyledi. Sarıgül, "Şu anda 'Bismillah' dönemini başlattık. Ankara'da Büyük Kurultay dönemi geldikten sonra da 'Maşallah' döneminden sonra 'İnşallah' dönemini başlatacağız" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ittifak yapmadan kendi adaylarıyla katılacaklarını söyledi. Sarıgül, “Şu anda ‘Bismillah’ dönemini başlattık. Ankara’da Büyük Kurultay dönemi geldikten sonra da ‘Maşallah’ döneminden sonra ‘İnşallah’ dönemini başlatacağız” dedi.

Partisinin il başkanlığı binasının açılışı için Giresun’a gelen TDP Genel Başkanı Sarıgül, Giresun Sanayiciler ve İşadamları Derneği’ni (GİSİAD) ziyaret etti. Sarıgül, burada il başkanı Selim Çilesiz ve parti yöneticilerinin katılımıyla basın toplantısı düzenledi.

“BİSMİLLAH, İNŞALLAH, MAŞALLAH DÖNEMİ”

Sarıgül şöyle konuştu:

“Türkiye Değişim Partimiz, şu anda teşkilat başkanlarımızla birlikte, ilçe başkanlarımızla birlikte Bismillah dönemini başlatmıştır. Ankara’da, inşallah, ilçe başkanlarımız, il başkanlarımız illerde kongrelerini yapacaklar. Büyük Kurultay dönemi geldiği zamanda, maşallah dönemini başlatacağız. Ankara’da büyük kurultayı yaptığımız zamanda maşallah dönemini başlatacağız. İnşallah, yapılacak olan genel seçimlerde iktidarımızla, inşallah dönemini başlatacağız. Ve diyeceğiz ki; İnşallah yurttaşlarımız bizi takdir etti. Bizi göreve getirdi. İnşallah biz de saygı ve sevgiyle bu milletimize hizmetler sunabiliriz.”

“İLK TURDA İTTİFAK YAPANLAR KENDİ KOLTUKLARINI DÜŞÜNÜYOR”

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sarıgül, şunları söyledi:

“İlk turda ittifak yapan partilerin genel başkanları kendi koltuklarını düşünüyorlar. ‘Ne kadar oy aldığım belli olmasın, benim başkanlığım devam etsin’ diye birlikte seçime giriyorlar. Biz öyle yapmayacağız. Kendi adayımız olacak. Öyle bir aday çıkaracağız ki, birinci turda toplumun her kesimini kucaklayacak. Herkesten oy alacak Çok önemli ölçülerde fark yaratacağız. Mutlu sona ulaşacağız.”

Mustafa Sarıgül: Bismillah dönemini başlattık, maşallah döneminden sonra inşallah dönemi gelecek

Yorumlar kapalı.