Mustafa Sarıgül’den sürpriz 6’lı masa çıkışı! “Teklif gelirse…”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, teklif gelirse altılı masaya katılmaya sıcak baktıklarını söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halk TV’den İsmail Saymaz, bugünkü köşe yazısında Sarıgül ile yaptığı görüşmeye yer verdi. Saymaz’ın yazısının ilgili kısmı şöyle:

Sarıgül’e sordum: “Altılı Masa’ya katılmak istiyor musunuz?” Açıkça yanıt verdi.

Dedi ki: “Altılı Masa’dan teklif gelirse arkadaşlarla detaylı konuşuruz. Sonuçta muhalefet partisiyiz. Kesinlikle sıcak bakarız.”

Seçim ittifakı ve CHP’den milletvekili adaylığı iddiasını hatırlattım. “Ortak dostlarımızın böyle arzuları var. Konuşuluyor” dedi. “Resmiyete bürünmedi o zaman” dedim. “Yakın ama” diye ekledi.

Kılıçdaroğlu ile yakın bir diyaloğunun olduğunu vurgularken, CHP ile ittifaka sıcak baktığını saklamadı. Sarıgül, cumhurbaşkanı adayının Altılı Masa’dan çıkması halinde en doğru ismin Kılıçdaroğlu olduğunu söylüyor. Ancak Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü ‘açılımını’ eleştirmekten de geri durmuyor. Sarıgül:

 “Türkiye’de ciddi bunalım var. İnsanlar sıkıntı içinde. Kiralarını ödeyemiyorlar. Başörtüsü kimsenin gündeminde değil. Başı açık da istediğini yapıyor, kapalı da.”

Mustafa Sarıgül’den sürpriz 6’lı masa çıkışı! “Teklif gelirse…”

Yorumlar kapalı.