Necati Şaşmaz’dan ‘Seçildim’ dediği ses kaydı hakkında açıklama

“KURTLAR Vadisi” adlı dizide Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz’ın kendini ‘mehdi’ ve ‘seçilmiş kişi’ olarak gördüğü ve çevresine de bunu söylediği iddia edilen ses kayıtları gündeme geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Kurtlar Vadisi’ adlı televizyon dizisinde ‘Polat Alemdar’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Necati Şaşmaz’ ın kendini Mehdi ve ‘seçilmiş kişi’ olarak gördüğü ve çevresine de bunu söylediği ses kayıtları ortaya çıktı.

Ekranlara yeniden dönüş hazırlığı yapan ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinde ‘Polat Alemdar’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, 17 Mayıs’ta iki çocuğunun annesi Nagehan Kaşıkçı’dan boşandı. Boşanma aşamasında Nagehan Kaşıkçı, eşinin müridi olduğu tarikat ve mehdilik iddiasının yuvalarını bozduğunu iddia etti.

Hürriyet’te yer alan habere göre, Şaşmaz’ın avukatı Ergün Sarıtaş, “Biz bunun daha sonradan oluşturulmuş kayıt olduğunu belirttik. Kesinlikle bu kaydı kabul etmiyoruz. Mahkemenin dosya üzerinde gizlilik kararı devam etmektedir. Gizliliği ihlal eden haberle ilgili İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne müracaatta bulunduk.” dedi.

Necati Şaşmaz’la ilgili ‘ses kaydı’ iddiası: ‘Ben maalesef seçildim…’

 

Necati Şaşmaz’dan ‘Seçildim’ dediği ses kaydı hakkında açıklama

Yorumlar kapalı.