Nesrin Cavadzade’nin panik anları: Çabuk açın kapıyı!

Sevgilisi Gökhan Alkan ile nişanlanan Nesrin Cavadzade, Nişantaşı'ndaki bir avukatlık ofisinin önünde maskesiz görüntülenince ortalığı birbirine kattı. Objektiflerden kaçan ve binanın önünde bekleyen Arap turistlerin arasında kalan oyuncu, zile basarak "Çabuk açın kapıyı burada kaldım." dedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından Nesrin Cavadzade, Nişantaşı’ndaki bir avukatlık ofisinin önündeydi. Cep telefonuyla görüştüğü sırada maskesiz olarak görüntülenen Cavadzade, objektifleri fark edince hemen koşar adım binaya geri kaçmak istedi.

Kapısı kapalı olan binanın girişinde Arap turist kafilesiyle kalan oyuncu, zile basarak kattakilere, “Çabuk açın, burada kapıda kaldım.” diyerek çıkıştı.

Cavadzade, basın mensuplarına, “O fotoğrafları sileceksiniz, istemiyorum!” diyerek bağırıp tepki gösterdi. Turistlerin arasına kamufle olduğu sırada objektiflere kaçamak bakışlar atan oyuncunun üzerine kahve döküldüğü ve yedek kıyafetler beklediği öğrenildi.

Nesrin Cavadzade’nin panik anları: Çabuk açın kapıyı!

Yorumlar kapalı.