Netflix Sıcak Kafa’yı iptal etti, sosyal medyada tepki yağdı: “Aşk yaşayan başrollerin ismi Sıcak ve Kafa değil diye herhalde!”

Netflix, Sıcak Kafa dizisinin ikinci sezonunu iptal etti. Dizinin başrol oyuncularından Şevket Çoruh sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile veda ederken, dizinin hayranları Netflix'in iptal kararına tepki gösterdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix, en çok izlenen yerli yapımlardan biri olan Sıcak Kafa’nın ikinci sezonuna onay vermedi. Söz konusu karar sosyal medyada tepki çekti.

5-11 Aralık verilerine göre, 2 Aralık’ta başlayan “Sıcak Kafa” dizisi, ikinci haftasında 10 milyon 910 bin saat izlenerek Netflix’in Dili İngilizce Olmayan Diziler listesine 8’inci sıradan giriş yapmıştı.

Mert Baykal’ın yönetmenliğini üstlendiği “Sıcak Kafa”nın kadrosunda Osman Sonant, Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı, Erdem Akakçe, Feriha Eyüboğlu, Tilbe Saran gibi oyuncular yer alıyordu. Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan dizi, dil ve konuşma yoluyla, zihinden zihne bulaşan bir delilik salgınının alt üst ettiği bir dünyada geçiyordu.

Dizinin oyuncularından Şevket Çoruh, ikinci sezonun çekilmeyeceğini açıkladı. Karara tepki yağdı. Dizide Anton karakterini canlandıran Çoruh, kendisine ait twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Çok abuk bir ayrılık oldu. Bilsem bu kadar sıkı dostluk kurmazdım. Kısa sürdü yoldaşlığımız. Kendine iyi bak Anton” ifadelerini kullandı.

 

Dizinin hayranları Netflix’in iptal kararına sosyal medyada tepki gösterdi.

Netflix Sıcak Kafa’yı iptal etti, sosyal medyada tepki yağdı: "Aşk yaşayan başrollerin ismi Sıcak ve Kafa değil diye herhalde!"

Netflix Sıcak Kafa’yı iptal etti, sosyal medyada tepki yağdı: “Aşk yaşayan başrollerin ismi Sıcak ve Kafa değil diye herhalde!”

Yorumlar kapalı.