Nevşin Mengü’den çok konuşulacak Meral Akşener iddiası: Kılıçdaroğlu’na ‘bu şekilde yol yürümek istemiyoruz’ diyecek

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in danışmanı Murat İde, gazeteci Nevşin Mengü'nün akşamki Akşener-Kılıçdaroğlu görüşmesine dair iddiaları üzerine bir açıklama yaptı. İde, "Bu kulisin kaynağı kimse, açık ve net bir tarif yapabilirim... Türkiye için önemli bir süreci sabote eden biri" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bu akşam bir araya gelecek. Sürpriz buluşma gündemdeyken; gazeteci Nevşin Mengü, kritik görüşme öncesi YouTube kanalında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

“BU ŞEKİLDE YOL YÜRÜMEK İSTEMİYORUZ”

Mengü iddiasında, ”Meral Akşener bu akşam Kılıçdaroğlu ile yapacağı toplantıda ‘Sizin aday olmanız durumunda, biz ölçümler yaptırdık. İYİ Parti’nin oyu ciddi bir şekilde düşüyor. Biz kazanamazsak siz de kazanamazsınız. Başka bir strateji belirlememiz lazım. Masa kurulduğundan beri İYİ Parti’nin, Deva ve Gelecek Partisi’nin oyları düşüşte. Altılı masa kazandırmıyor, kaybettiriyor. Biz bu şekilde yol yürümek istemiyoruz’ diyecek” ifadelerini kullandı.

Mengü söz konusu kulis bilgisinin sağlam bir kaynağa dayandığını söyledi.

 

AKŞENER’İN DANIŞMANINDAN AÇIKLAMA

Mengü’nün yayınının gündem olmasının ardından, İYİ Parti devreye girdi. Meral Akşener’in basın danışmanı Murat İde, Mengü’ye bir açıklama iletti.

Açıklamayı aktaran Mengü’nün paylaşımı şu şekilde:

“Sayın Genel Başkanımızın, iddia edildiği şekilde ne fikri, ne araştırması, ne de böyle bir gündemi var. Bu kulisin kaynağı kimse, açık ve net bir tarif yapabilirim… Türkiye için önemli bir süreci sabote eden biri. Meral Akşener, bunca yıllık siyasi tecrübesiyle, bu kadar saçma bir kulise özne olamaz.”

Nevşin Mengü’den çok konuşulacak Meral Akşener iddiası: Kılıçdaroğlu’na ‘bu şekilde yol yürümek istemiyoruz’ diyecek

Yorumlar kapalı.