Nihat Doğan hayranıyla evlendi!

Şarkıcı Nihat Doğan, İranlı hayranıyla sessiz sedasız dünyaevine girdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan çift, aile arasında kıyılan sade bir nikâh töreniyle evlendi.

Sürpriz bir nikâhla evlenen ünlü şarkıcının eşinin adının ‘Arzu’ olduğu öğrenildi.

Nihat Doğan hayranıyla evlendi!

Arzu Doğan’ın üç aylık hamile olduğu da gelen bilgiler arasında.

Hayranıyla eşi oldu!

Hayranı olduğu ünlüyle evlenmek birçok kişinin hayali olabilir. Genellikle de hayal olarak kalır. Ama bazıları için durum öyle değil. İşte hayranlarına aşık olup evlenen ünlüler..

Tarkan

Almanya’da verdiği konserde tanıştığı Pınar Dilek ile arkadaş olan Tarkan, daha sonraki zamanlarda bu arkadaşlığı sevgililiğe dönüştürdü. Pınar Dilek küçük yaşlarından beri Tarkan hayranıydı. Çift Türkiye’de nikah törenini gerçekleştirdikten sonra Almanya’da da düğünlerini yaptılar. Mutlu bir evlilik sürdüren çiftin Liya adında bir kızları var.

Nihat Doğan hayranıyla evlendi!

Şevval Sam

Hayranı oldukları ünlülerle evlenip daha sonra yollarını ayıran ünlüler de var. Şevval Sam lise yıllarında okul gazetesi için röportaj yaptığı Beşiktaş’ın efsane futbolcularından biri olan Metin Tekin ile 1993 yılında evlenmişti. 6 yıl sonra boşanan Metin Tekin ve Şevval Sam’ın oğulları Tarık Emir Tekin şimdilerle ekranların en sevilen oyuncularından…

Nihat Doğan hayranıyla evlendi!

Ozan Doğulu

2003 yılında bir Sezen Aksu konserinde kuliste tanıştığı 14 yaşındaki Ece Yosmaoğlu’yle 2008’de evlenen DJ Ozan Doğulu, üç çocuk babası. Ancak ikili, evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırdı.

Nihat Doğan hayranıyla evlendi!

 

Nihat Doğan hayranıyla evlendi!

Yorumlar kapalı.