Nihat Hatipoğlu, “Unutmayalım” diyen Murat Yıldırım’ın sözünü kesti: Tepkilerden sonra açıklama yaptı

Nihat Hatipoğlu, depremzedeler için düzenlenen Türkiye Tek Yürek kampanyasında "Unutmak da bizim yaptığımız şeylerden bir tanesi, unutmayalım" diyen Murat Yıldırım'ın sözünü kesti. Hatipoğlu, sosyal medyada kendisine yönelik gelen tepkilerin ardından yaptığı açıklamada “Murat Yıldırım kardeşimin sesini duymadım. Duysaydım böyle bir ses kesme problemi olmazdı” ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şikel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde yapılan ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri ve halk depremzedelere destek oluyor.

Telefonla yardım toplayan oyuncu Murat Yıldırım kendisine söz hakkı verildiğinde şu ifadeleri kullandı:

“Bugün yardım toplayacağız toplamaya da devam ediyoruz. En iyi yaptığımız şeylerden bir tanesi bizim bu. Çünkü Türk milleti olarak genimizde vardır bu zaten. Ama en iyi yaptığımız az önce de söyledim ben bunu diğer bir şeyi de belirtmek istiyorum. Unutmayalım. Unutmak da bizim yaptığımız şeylerden bir tanesi.”

Yıldırım’ın açıklaması bitmeden Hatipoğlu “Teşekkür ederiz, teşekkür ederiz” diyerek sözü başka bir ünlüye verdi.

NİHAT HATİPOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu yaşanan olayın ardından Twitter’dan yaptığı açıklamada, kasti bir durumun olmadığını duyurarak şu ifadeleri kullandı:

“Dostlar. Programda Bağış toplarken stüdyoda aynı anda biden fazla konuk telefonda olduğu için içeride Murat Yıldırım kardeşimin sesini duymadım. Duysaydım böyle bir ses kesme problemi olmazdı. Kasti bir şey asla olmaz. Yanlış anlamadan dolayı bilgilendirmek istedim”

Nihat Hatipoğlu, “Unutmayalım” diyen Murat Yıldırım’ın sözünü kesti: Tepkilerden sonra açıklama yaptı

Yorumlar kapalı.